lauantai 3. tammikuuta 2015

Itse en menisi

Järvi oli jäässä ja mökkitienoo hiljainen. Kävimme uudenvuodenpäivänä ajelulla mökin maisemissa.


Oikein hirvitti kun katseli järven suurelle selälle kun siellä oli pilkkijöitä jo aika paljon. Samoin niitä oli vähän joka puolella muuallakin. Itse en kyllä menisi vielä kun jää näytti niin laikukkaaltakin.


Ostin alennusmyynnistä paristokäyttöisen valosarjan. Pöydälle sen laitoin mutta käyhän se muuallekin.

Viime yönä meni sähköt kun olin nukkumaan menossa. Otin tuon valolähteen mukaani niin sudokut hoitui ihan mukavasti tuonkin valaistuksessa. Otsalamppu olisi ollut kyllä tehokkaampi mutta eipä tullut mieleen silloin.


Meillä jokavuotinen Strauss-konsertti meni nauhalle kun olimme mökkireissulla juuri silloin. Illaksi olikin sitten nautittavaa katseltavaa ja kuunneltavaa.

6 kommenttia:

 1. Kaunis mökkimaisema järvineen. Meillä mökki sijaitsee viidensadan kilometrinn päässä meren äärellä ja harmittaa, kun sinne pääsee niin perin harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas teillä pitkä matka. Meidän matka mökille kestää puoli tuntia. Usein kesäisin käväisemmekin kotona hoitamassa asioita ja taas takaisin ...

   Poista
 2. Täällä Porvoossakin on näkynyt pilkkijöitä jo pitkään ja koiralenkillä hirvittää katsella.

  kirpsakkaa loppuviikkoa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
 3. Pilkkijöillä on niin kiire sinne jäälle, en menisi minäkään, kun en tahdo rohjeta menemään muuta, kuin rantoja pitkin sydäntalvella hiihtelemään :) Blogista toiseen kiersin ja tänne lukijaksi tieni löysin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi. Sulla näytti olevan eläimia myös blogissasi. Ne ovat niin sydäntäni lähellä olevia ihanuuksia.
   Minä olen myös hyvinkin arka jäälle menoon vaikka isäni aikoinaan oli aina ensi jäillä ja viimeksi keväällä. Aina sai olla sydän syrjällään..

   Poista