sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Käsiä syyhyää

Nopeasti on marraskuu mennyt. Nyt ollaan jo ensimmäisessä adventissa.  Olen sijoitellut kaikki kyntteliköt ikkunoille ja sytytin ne eilisiltana. Nyt tuntuu joulunaika alkaneen.

Joulun alla tulee aina valtava innostus tehdä jotain käsillään. Nyt olen viikon verran puuhastellut havutöitä. Mieli tekisi ompeluksienkin pariin mutta en taida siihen puuhaan ehtiä. Pieni tumppukutomus sentään kulkee mukana kun siskolla käyn iltaa istumassa.




Valmiita töitä olen ripotellut vähän sinne sun tänne odottamaan jakeluun pääsyä. Kranssille en ole vielä laittanut mitään somistusta enkä tiedä laitankokaan.


Kuusen muotoa en ole aikaisempina vuosina tehnytkään. Kärkiosa vaati hieman mietiskelyä miten sen saa tukevaksi. Tämä kuusi on jo matkannut tyttären mukana muualle.


Palloja on jo useampia ja ovat ehkä mukavimpia työstää. Osalle olen laittanut tuollaista karkeakutoista rohdinnauhaa. En oikein välitä mistään kirkkaista ja kiiltävistä.





Toin sisätiloihinkin muutaman katajan oksan. Laitoin vesitilaan sienen ja vettä että paremmin kestäisivät varisematta.




* * * * *

Toinen käsiä syyhyävä puuha on joulukorttien teko. Tänään sain valmiiksi parikymmentä korttia. Nyt vielä kuoret pitäisi kirjoittaa.

2 kommenttia:

  1. Olet tehnyt kauniita, tyylikkäitä joulukoristeita ja -kortteja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Yritin aloittaa ajoissa kun joulun alusta tahtoo aina olla niin kiireistä..

    VastaaPoista