torstai 27. joulukuuta 2012

Töppösiä

Joulun alla Fiia koiruli kävi väkensä kanssa meillä päiväseltään. Pienellä jumpperitytöllä oli hauskaa ulkona höttöisen lumen kätköjä nuuskiessaan.


Olin tehnyt fleesetöppösiä talven pakkasiin. Kokeilimme yhtä töppöstä etutassuun, mutta tilanne sille oli niin hämmentävä että jätimme muut kokeilut toiseen kertaaan. Fiia luuli että tassulla ei voi astua ja piti sitä ylhäällä koko ajan. Voi ressukkaa!


Otimme tyttären kanssa samalla muutamia joulukuvia lähetettäväksi sähköisenä joulutervehdyksenä. Tuo malli oli vaan niin vikkelä kintuistaan että saaminen kuvaan oli välillä aika haastavaa.


* * * *

Arki on alkanut. Käväisen ehkä  kirpparilla samalla kun "kotomiehen" ominaisuudessa käyn siskon porukan asunnolla tarkistamassa lämmöt ja nostan postin sisätiloihin. He viettivät joulun lapin maisemissa ja palailevat kotiin välipäivinä.


3 kommenttia:

 1. Sievä jumpperityttö :) Olen nähnyt koirilla noita jalkine yrityksiä ja kyllä se aina on näyttänyt kovin hankalalta, koira ei osaa kävellä normaalisti jalkineissa.

  VastaaPoista
 2. Seurasin tässä eräänä pakkaspäivänä erään koiran menoa. Ensin ajattelin,jotta onpa ressu satuttanut tassunsa. Koira marssi jalat oikosenaan kuin neuvostoliittolainen sotamies kintut suorana juu-u tassuissaan pienet töppöset.
  Tossukat niin hyvä tarkoitus, mutta koirat ovat toista mieltä.
  Paljon onnen pipanoita vuodelle 2013!

  VastaaPoista
 3. Cheri ja Tarina: Saattaahan siinä niin käydä että niitä ei paljon Fiialla käytetä. Ensi kokeilu ainakin siltä vaikutti. Tein ne kuitenkin kun tyttäreni halusi kokeilla.

  Tutkiskelin kyllä asiaa netistä ja toiset tuntuvat niiden käytössä onnistuneen. Meidän poismennyt Bella-hauveli tuskin olisi niitä jalkoisinsa hyväksynyt.

  VastaaPoista