lauantai 24. marraskuuta 2012

Lenkkeilyä ja korttipajaa

Tällä viikolla meillä on asustellut pieni hoidokki.

Fiia-koirulin kanssa on käyty lenkillä ja tutustuttu turvallisesti aidan takaa parissakin paikassa vähän isompiin eläinystäviin, hevosiin ja poneihin. Fiian innostuneesta pystyynpyrähdyksestä ensimmäinen tapaaminen sai hevosen laukkaamaan takavasemmalle. Toinen päivälenkki oli jo rauhallista ihmettelemistä.Meillä Pate suhtautuu varsin luottavaisesti aterioinnin vartiointiin. Fiia odottaa että pääsee "tiskaamaan" kaverin jämät lautaselta.


Sosiaalisia taitojakin hoidokista löytyy. Varsin hellyttävästi Fiia oli vienyt isolle pehmokaverilleen oman purulelunsa.


Pate istuskelee mielipaikassaan kuistin pöydällä ja seuraa pihan tapahtumia.* * * *

Olin tänään joulukorttiaskartelussa kylillä eräässä kauppaliikkeessä.


Aivan valmiiksi en tehnyt mitään, vain pohjia malliksi. Ajatukseni on käyttää virkkaamiani pieniä valkoisia kukkia jollakin tavalla kortteihin. Saa nähdä onnistuuko.... ?


Tänä iltana virittelin  jouluvalot ikkunalle ja aion pitää niitä loppiaisen yli. Joulumieli alkaa hiipiä ajatuksiin :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja kortteja tulee. Ja ihania löytöjä olet ullakolla tehnyt:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia kiitos.
  Varmasti noista virkatuista kukkasista tulee kaunis lisä kortteihin.

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma kuvissasi:) Hauska juttu muuten, että meidän adoptiokissa Emppuamme kutsutaan kotijoukon kesken Batpaniksi, hihii!

  VastaaPoista
 4. Kalamuija; Tutkin varastosiivouksien yhteydessä vähän tarkemmin sellaisia paikkoja joihin ei tavallisesti katsella. Joskus sitten löytyykin jotain päivänvaloon vietäväksi.

  Marita; Kovetan noita kukkia vielä pikkuisen puuliima-vesiseoksella niin pysyvät paremmin kuosissaan ja ovat jämäkämpiä.

  Meillä tuo Pate Batman sai nimensä pojan kissana. Poika pelasti sen naapurista. Olisi lopetettu jos sille ei löydy kotia. Silloin meillä oli kolme kissaa ja tämä tuli neljänneksi.

  VastaaPoista
 5. Fiia vaikuttaa varsin helpolta hoidokilta, Patekaan ei pane pahakseen. Joulumieli tosiaan alkaa hiipiä, kohtahan on jo joulukuu.

  VastaaPoista
 6. On tosi hellyyttävää, että Fiia anto purulelun pois :)

  VastaaPoista