torstai 15. huhtikuuta 2010

Taikasieni - Magic Eraser

Keittiökaappien siivousta tässä on viety eteenpäin samalla kun ovien maalaustakin. Viimeinen joukko eli hellan ympärillä oleva kompleksi saa maalin viimeiseksi.

Joka kerran kun kaappeja siivoan en voi olla ihmettelemättä taikasienen tehokkuutta. Kyllä sillä saa kaikki sellaisetkin tahrat jotka eivät lähde muulla. Ostin taas uuden paketin kun edellinen loppui. Taikasieni ei näet kestä kauaa kun se on jonkin verran murenevaa käytössä. Nyt hankkimani oli paketiltaan vähän erilainen kuin aikaisempi mutta yhtä tehokas.

Taikasieneen törmäsin jollakin keskustelupalstalla netissä ja siitä kokeilin ja heti ihastuin. Sillä saa kyllä pehmoisen pinnan pilallekin joten varoa täytyy mihin käyttää. Jos ette ole vielä tehneet tuttavuutta tuohon niin kannattaa kokeilla.

Huomenna onkin sitten jo perjantai ja viikonloppu. Jos sää on viikonloppuna kohtuuaurinkoinen menemme mökille, muuten pysymme kotosalla haravointihommissa.

Viikonloppuja kaikille!

Lezzie

12 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen sieni, pitää joskus testata! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan kokeillut.Minun ehdoton suosikkini on patapata.Sen voittanutta en ole löytänyt.Enkä kyllä etsinytkaan :)Onkohan tuo kallista?vaihteluksi voisi kokeilla..
  kiitos siis vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo paketti maksoi Halpa-Hallissa 3.90 € ja sisältää kolme sientä. Niillä pärjää kyllä taas aika kauan...

  VastaaPoista
 4. Täytyypä etsiä tuollainen taikasieni kevätsiivoukseen.
  Kerronpa omasta löydöstäni. Pari viikkoa sitten huomasin halpakaupassa 5 euron tarjouksen eräänlaisesta pesupallosta. Sen sisällä on keraamisia kuulia, joiden ansiosta likaa irtoaa vaatteista. Tuoteselosteen mukaan pesuainetta ei tarvita pyykinpesuun ja huuhteluiden määrääkin voidaan vähentää. Pallon pitäisi kestää 1000 pesukertaa. Ekologista! Muutaman kerran olen pallon koneeseen pyykin joukkoon laittanut ja varmuuden vuoksi ihan pienen tilkan pesuainetta. Vesi täällä on kovaa ja kalkkipitoista. Ihme ja kumma, pyykistä tuli puhdasta ja yllättävän pehmeää. Ensi kerralla kokeilen pallon tehoa ilman mitään pesuainetta.

  VastaaPoista
 5. Min oon käyttänyt vuosia tuota. Lapsi/eläinperheessä ehdoton :D.

  Anoppi oli ostanut kun ilmestyivät markkinoille ja kehui maasta taivaaseen- eikä ollut väärässä.

  VastaaPoista
 6. Tuota taytyy kokeilla, jos taalta loytyy jostain!

  VastaaPoista
 7. On kyllä hyvä! Siinä piilee vaan sellanen vaara, että kun menee esim. maalatusta seinästä pyyhkäseen, niin se on koko seinä pyyhittävä sillä, ettei jää semmosia vaaleempia pyyhkäsyjälkiä vaan :D On tehokas! Kaikki ihmerannut, joista ei ees tiedä mistä ne on tullu, lähtee. Pitäskin taas ostaa(ei kuulu vakiovarusteisiin). Hinnat on niissä vissiin tullu alaspäin, ei paha tuo 3.90€.
  Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
 8. Tuota pesupallojuttua täytyy kokeilla :)

  VastaaPoista
 9. On kokeiltu ja käytetty. Maalipinnoilla saa olla tosiaankin varovainen.

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 10. Taytyy katsoa,olisiko taalla tuota sienta myynnissa.

  VastaaPoista
 11. Ihana blogi sinulla! Nuo taikasienet ovat aivan parhaita! Meidän huushollimme ei siistinä pysyisi ilman niitä, toimii meinaan hyvin bulldogin kuolaan :).

  VastaaPoista
 12. Pakko lisätä oma kokemus: taikasienellä sain tiskialtaasta rautaisesta vedestä jääneet jämät irti ja valkoisesta keittiötasosta tuli taas valkoinen, vaikka luulin tee- ym. värjäytymien imeytyneen tasoon ikiajoiksi. Taikasieni tehosi :)

  VastaaPoista