maanantai 19. huhtikuuta 2010

Petunia kukassa ja kirpparikierrosta

Olen kokeilumielessä testannut petunian selviämistä talven yli. Lisävaloa tuo hentoinen kukka on saanut pöytävalaisimesta. Kunhan ilmat lämpenee niin saa sen ulos vahvistumaan. Kokeilun tulos on siis että selviää se. Tuo ei kuitenkaan ole sen vaivan arvoista että uudelleen puuhaan ryhtyisin. Jäi vain syksyllä yksi kukkiva käteen ... siitä se ajatus lähti.


Viikonlopuksi suunniteltu mökkireissu ei sitten toteutunutkaan eikä myöskään kotona haravointi. Oli sen verran kylmät säät että ei innostanut kumpikaan. 


Viikon alkajaisiksi käväisin tänään kirpparilla. Mukaan tuli taas yhtä ja toista. Mökille löysin vuodesohvan päälliseksi valkoisen peitteen 1,70€, sekä pöytäliinan 1€ ja valkoisen kynttilänjalan 2,50€. Lisäksi löysin mustat Lewikset pojalle 2,50€ ja itselle puseron 0,90€.

Arabian astiat ovat nykyään niin hinnoissaan että hyviä löytöjä ei niistä enää tuolla minun käymälläni kirpparilla tee. Pikkuisen vioittuneet ovat vielä halpoja mutta muut menevät minun asettamani hintahaarukan yli.Hyvää viikon alkua kaikille!

L E Z Z I E

3 kommenttia:

 1. Ihanat kirpparilöydöt!
  Ihana petunia! :D

  VastaaPoista
 2. Arabian vanhat astiat alkavat olla kerailytavaraa,ja ne maksaa.
  Kivoja löytöja taas olet tehnyt.
  Uusi tieto minulle,etta petunia selviaa talven yli.
  Sinulle myös ihanaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Oho, hienosti olet saanut elätettyä tuon petunian talven yli! :) Ja kivoja kirppislöytöjä olet myös löytänyt. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista