sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Elisa toimii..

Kävimme tänään mökillä. Otin mukaan myös hankkimani Elisan nettitikun. Ihanasti toimi.  Tämä on taas yksi askel mökkielämän kehityksessä eteenpäin...ihmeellistä ....mutta jotenkin haikeaakin!

Muistelimme isännän kanssa kolmekymmentä vuoden takaisia mökkipäiviä. Silloin ainut puhelinkin oli noin kilometrin päässä. Maito ja kananmunat haettiin päivittäin samasta talosta. Silloisessa autossamme oli jotain vikaa ja se ei käynnistynyt ollenkaan. Olimme viikon siellä vailla mitään polkupyörää parempaa ajopeliä.  Se tuntui aidolta mökkielämältä. Nykyään jokaisella on puhelin ...  Näin se vaan kehitys vie ihmistä eteenpäin ;)

Mökillä rannassa oli sulaa mutta muuten vielä järvi oli jäässä. Toivon mukaan ensi viikonloppu olisi säiden puolesta sen verran kohtuullinen että huvittaisi mökille oikein yöksi.Kävimme myös ajelemassa saaren päässä ja katselemassa onko huviloilla asukkaita. Aika lailla näkyi autoja pihoissa ja ihmisiä havarointihommissa. Näin se kevät etenee kohti kesää. Hienoa!

6 kommenttia:

 1. Kauniit rantamaisemat.Ompa siellä jo sulavesi.

  Me myös viime kesänä saimme mökille Elisan nettitikun ja hyvin toimii.Tikusta tuli äkkiä tärkeä kapistus.On se vaan niin nykyaikaa että katsotaan kaikki netistä.Katsottiin jopa markkinoiden aukioloajat.

  Kävimme myös mökillä haravoimassa.Ihana ilma oli tehdä pihatöitä.

  Kiitokset vastauksesta edellisessä.Sain vähän rohkaisua.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset visiitistä blogiini.

  Meilläkin mökille jo kovasti mieli tekisi, mutta annetaan merestä ensin jäiden sulaa. Innokkain mökkinaapuri oli jäälauttoja siirrellen jo piipahtanut saaressa. Kevät on ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle, kiva blogi sinulla!

  Ihanat maisemat, tulee ihan ikävä lapsuuden mökille, joka on jo myyty aikoja sitten. :/ Ehkäpä joskus on vielä omakin mökki!

  VastaaPoista
 4. Upeat maisemat :) Oijoi minä vaan pidän näistä niin paljon.
  Katsoin keittiötä ja kaunis lopputulos. Jos mietit kaakeleiden maalausta minä ehdottaisin varovaisesti jotain hyvää vaaleanharmaan väriä ? Jotenkin voisi olla aavistus ruskeaan vivahtavaa mutta harmaa näyttäisi äkkiseltään hyvltä ;) vaikea sanoa mitä itse mietit ?
  voin sanoa kokemuksesta että valkoinen on hankala pitää puhtaana, siis maalattu valkoinen kaakeli.
  Kaunista viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihanat rantamaisemat!! Kyllä teillä on mökki tosi kauniilla paikalla!!


  Aurinkoista vappuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kaunis on maisemanne mökilla.
  Hyvin muistan minakin ajan,kun ei ollut puhelimia,kuin harvassa.Eika edes televisiota.Hyvin tultiin silloinkin toimeen.
  İhania mökkipaivia.

  VastaaPoista