torstai 1. huhtikuuta 2010

Pääsiäisvieraita odotellaan..

Nyt on pääsiäissiivot tehty. Käväisin jo kylillä ja siskon kukat kastelemassa. Ovat menneet Lappiin pääsiäiseksi ja lupasin käydä postilaatikon tyhjäämässä ja kukat kastelemassa puolen viikon maissa.

Huomenna tulee tytöt kavereineen pääsiäiseksi kotiin. Poika asuukin kotona. Sitten onkin tupa täynnä ja menoa piisaa. Toisella tytöllä on Fiia-neiti, vilkas vehnäterrieri. Meidän eläimelliset asukitkin saavat siis vieraan. Hyvin ovat ottaneet aikaisemmin Fiian vastaan vaikka joskus vähän väsähtävätkin hurjaan menoon. Laitan kuvia sitten pääsiäisen jälkeen.

Ostin Huuto-netistä Digifotokoulu-valokuvauskirjan. Kirja on minulle ennestään tuttu ja mielestäni hyvä peruskirja. Tuosta saattaa olla jo uudempikin painos mutta minulle riittää tuo. Työpaikalla tuo oli käytössäni. Nyt kuitenkin sattui silmiini tuo kirja ja hintakin oli sopiva 5 euroa + postikulut. Mielenkiinnolla sitä taasen jo selailin. Kunhan aikaa tulee perehdyn siihen paremmin.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

10 kommenttia:

 1. Mukavaa Pääsiäistä myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Pitääpä panna korvan taakse tuo kirja! Mukavaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 3. Tuollaista kirjaa kai minäkin tarvitsisin. Sinulla näyttää olevan samanlainen Arabian kukkaruukku kuin minullakin. Se on kaunis.

  Hyvää pääsiäistä sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Omalla kyläyhdistyksellä on kokko tuossa kilometrin päässä. Siellä varmaan käydään ja ajelulla katselemassa muiden kylien kokkoja.

  VastaaPoista
 5. Ulla-Kristiina; tuo kukkaruukku on tullut minulle äidiltäni. Pukkasin vain nuo kukat tuohon. Jäi koristelemattakin kun oli jo kiire muihin hommiin kyliltä tulon jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvaa paasiaista sinullekin!

  VastaaPoista
 7. Mukavia pääsiäisen pyhiä!

  VastaaPoista
 8. İhanaa Paasiaisen aikaa sinulle

  VastaaPoista
 9. Eikö tuollainen elämä olekin kivaa,
  hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista