perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kirpparituumausta ja optikon juttusilla

Niin on taas viikko lopuillaan. Kävin tänään näöntarkistuksessa ja tilaamassa lasit + aurinkolasit. Hintaa paketille tuli 694 €.

Olen käyttänyt lukemiseen pitkään noita marketeista saatavia laseja mutta viimein sain aikaiseksi hankkia oikeat monitehot kaikilla mausteilla. Tarjouksen mukaisesti tuohon hintaan sisältyi myös aurinkolasit vahvuuksilla.

En tiedä mitä nykyisin muissa firmoissa tuo paketti maksaisi. En jaksanut enkä viitsinyt ruveta tekemään hintavertailuja joten kävelin tuohon kuvan mukaiseen firmaan. Niin optikko kuin myyjäkin olivat yllättävän miellyttäviä tyyppejä, siis juuri minun makuuni. Käynnistä jäi tosi positiivinen mieli.

Muuten viikko on vierähtänyt pihan haravoinnissa, kesäkukkien koulimisessa, leikkimökin siivouksessa. Siinä kai tärkeimmät normaalien päivärutiinien lisäksi.

Tiedustelin parin kirpparin viikkohintoja ja vapaita myyntipaikkoja. Saatan laittaa muutamaksi viikoksi myyntiä. Voisin samalla kaupata noita ylimääräisiä tomaatti- ja kukkataimiakin. Niitähän tulee niin valtavasti että riittää myyntiinkin.

Hyvät viikonloput kaikille lukijoilleni!

4 kommenttia:

 1. Spectsavers on kansainvälinen ketju. Kävin heidän optikollaan jo Englannissa ja samoin täällä. Ovat yleensä kohtuuhintaisia. Tai eivähän silmalasit kyllä ole koskaan edullisia...
  Olin yllättynyt, kun pyysivät Englannin optikkoa faksaamaan tietoni Irlantiin. Hyvin pelasi!

  VastaaPoista
 2. Ai että käy kateeksi,kun siellä jo haravoidaan ja leikkimökkiä siivoskellaan.Täällä ei puhettakaan moisesta!Vielä! :(
  Kevät on kaappien siivouksen aikaa...täällä ainakin kirppareilla ihan tungosta.Laitoin myös pöydän,mutta vain viikoksi.
  Mukavaa,että saat mieleisesi lasit.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kevätsiivous pihoissa on varmasti palkitsevaa. Näkee työnsä jäljet. Täällä keskellä kaupunkia ei enää lunta ole ja jotenkin vaikea kuvitella kinoksia enää.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kivaa, että saat uudet lasit! Kevät näyttäytyy siten vieläkin kirkkaammalta ja raikkaamalta. ;) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista