tiistai 20. huhtikuuta 2010

Nettiä mökille

Kävin tänään kylillä hankkimassa nettitikun mökin nettisurffausta varten. Elisan verkko on ainut tällä hetkellä joka toimii siellä kunnolla. Olen tutkinut netistä nuo nyt käytössä olevat verkot ja päädyin tuohon Elisan tikkuun.


Aiemmin olen ollut sitä mieltä että en tarvitse nettiä mökillä, mutta nyt tämä blogitehtailu ja teidän muiden postailut ovat saaneet minut perumaan pyhät päätökseni.

Tartuin Elisan tarjoukseen: 1MT-yhteys + nettitikku 10 €/kk puoli vuotta ja siitä eteenpäin parinkympin luokkaa. Sopimus tehdään kahdeksi vuodeksi ja jatkuu siitä automaattisesti jos ei irtisano.

Tuo yhden megan yhteys riittää hyvin mökkikäyttöön. Josko ensi viikonloppuna kelit olisivat suotuisat ja pääsisi mökille kokeilemaan....   Kuulumisiin!

8 kommenttia:

 1. :-) Mökkihöperyydestä ei ole pelkoa, kun on koko maailma siinä mökissä.

  Me ostettiin ja äidille tikku, että saan skypellä kiinni. Tulee näin halvemmaksi puhella täältä ulukomailta.

  Kuulumisiin!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti toimii tuo tikku teidän möksällä :)

  Meillä ei toiminut kotona tuo Elisa, eikä Mokkulakaan. Oman puhelinyhtiön kautta pelittää langaton laajakaista. Muita ei tänne perähikiälle saakaan.

  VastaaPoista
 3. On netistä vaan tullut sellainen lisuke arkielämään, että harmittaa jos ei se toimikkaan. Meillä tuli joskus laajakaistan kylkiäisenä nettitikku saunalhdelta, sehän toimii elisan verkossa, ja se on kyllä pelittänyt ihan missä vaan. Kelpo kaveri.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla ! Minä tikun kauppiaalta sain tietoa että Elisa on kattavin ja siksi uskaltauduinkin tuon laittamaan ja kartan mukaan se pitäisi pelittää :) Meillä on paikallisen Netikan laajakaista kotona. Netikalla ei kuitenkaan ole mobiilijuttuja.

  VastaaPoista
 5. Muutaman viikon kuluttua mekin tutkimme Suomessa nettiin pääsymahdollisuuksia. Toivottavasti joku mokkula tai tikku löytyy.

  VastaaPoista
 6. Tähän aikaan vuodesta onkin varmaan paras aika tulla. Suomi on kohta kauneimillaan. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 7. Minäkin tilasin mokkulan jokunen aika sitten, just mökkikäyttöä ajatellen. Vähäsen kakspiippunen juttu, ja saa nähdä, tuleeko käytettyä?

  VastaaPoista
 8. Joo,samat ajatukset mielessä pyörii..tähän asti olen myös ollut sitä mieltä ettei nettiä mökillä tarvi,mutta nyt tuntuisi vaikealta ja haikealta olla ilmankaan.. :D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista