tiistai 25. toukokuuta 2010

Sade taukosi

Viimein sade näissä maisemissa vähän taukosi ja aurinko tuli esiin. Lähdinkin illansuussa, koiran lenkityksen jälkeen, pihahommiin.

Luonto on nyt niin valtavan kaunista ja puhtaan raikasta. Omenapuun kukinta on suloisimmillaan.Käväisin taas vähän mansikkamaan perkausprojektia viemässä eteenpäin. Hitaasti se etenee. On vielä liian märkä maa. Jos huomenna yrittäisi uudelleen...

Kasvihuoneen hankintaa tuumailen edelleen, kun noita tomaatintaimiakin on tullut kasvatettua. Isäntäkin jo vähän lämpesi ajatukselle. Saas nähdä...

Aurinkoisin ajatuksin eteenpäin!

11 kommenttia:

 1. Heissan!

  Kiitos sinulle vierailustasi blogissani ja lukijakseni tulosta!:)
  Näin löysin minäkin kauniin blogiisi:)

  Eikö vain olekin mahtavaa aikaa!!;)
  Hetki sitten tulimme lähiseutu ajelulta perheen kesken ja ihastelimme luontoa. Syreenit eivät ole vielä parhaimmillan, mutta kohta, ihan kohta ovat...;)

  Nautitaan ja "nähdään" taas!!:))

  Ps. UPEITA kuvia!:)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat omenapuun kukinnat!!!

  Mina muistelen, etta aidilla oli mansikkamaalla sellainen musta muovi, jossa oli mansikantaimenen mentava reika. Ei tarvinnut kitkea.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kauniit omenapuun kukat!

  VastaaPoista
 4. Niin satumaista kaikki kevään kukkivat puut.

  VastaaPoista
 5. Oh, hyvä kun mainitsit mansikkamaasta. Meillä se on vielä ihan perkaamatta. Pitääkin varata aikaa siihenkin hommaan.

  VastaaPoista
 6. Kylläpäs näyttääkin upealta tuo ylempi kuva,aivan ihana! <3 Näitä kauniita luonto ja kukkakuvia ei voi olla liikaa!

  Mukavia päiviä sinulle toivottelen! :)

  VastaaPoista
 7. Tuula: Aikoinaan kun tuo mansikkamaa perustettiin niin halusin mahdollisimman luomun entisajan mukaisen mansikkamaan. Siksi muovia ei otettu käyttöön vaikka se kovin yleistä jo silloin olikin. Myöskään rikkaruohojen myrkytystä emme ole koskaan harrastaneet samasta syystä. Kova työhän tuollaisessa on mutta....

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Tuo sinun taimitarhasi on suorastaan kadehdittava!

  Tuli noista mansikoista mieleen, että meillä kotona oli mansikkamaalla sellaista paksua huopaa (?), taidetaan käyttää oikeasti rakentamiseen. Taimet kasvoivat viilloissa, rikkaruohoja ei tullut ja rönsyjen leikkaaminen oli helppoa. Mansikatkin pysyivät puhtaina. Olisiko huopa luomumpaa?

  VastaaPoista
 9. Kyllä nuo kumpikin huopa ja muovi jo minunkin hyväksyntäni saisivat, mutta niitä on hankala enää näin jälkikäteen laittaa kun puskat ovat kasvaneet. Käsittääkseni ne pitäisi istuttaa niistä mansikkarei´istä. Täytyy otta nu vaihtoehdot jos kokonaan uusii... Kiitos molemmista vinkeistä!

  VastaaPoista
 10. Ihanat kukat. kummasti virkistyy aikaisenkin aamuherätyksen jälkeen, kun menee sateen raikastamaan puutarhaan nuuhkailemaan. Eläimesi näyttävät hauskoilta :) Koirakuva tuossa on hellyyttävä.

  VastaaPoista