perjantai 21. toukokuuta 2010

Pate painaa enteriä

Pate on vanha kotikissamme. Poika pelasti sen naapurista kun siellä ei ollut mahdollista pitää kissansa uutta pentua. Kun Pate Batman sitten saapui kotiimme niin huomio kiinnittyi vain isoihin korviin ja ruipeloon olemukseen. No aikaa on vierähtänyt ja kissa vahvistunut.


Luonteeltaan Pate on voimakas saalistaja, vaikka ei kuvasta heti uskoisi :)  Isäntä on sanonutkin leikillään naapurin karjatilan isännälle, että saisi maksaa euron jokaisesta isosta siimahännästä jonka Pate sieltä tuo.


Nykyisin vanhemmiten Patesta on tullut huomionhakuinen sylikissa, jota se ei nuorempana ollenkaan ollut. Nykyisin se tukkii käsissäni olevan kutimen ja minun väliin kehräten suloisesti. Nytkin se tuli tuohon koneen äärelle. Suloinen "patu"!

Toinen ihana asia tänään. Sain tunnustuksen JaanaElinalta Aika on taikaa -blogista. Kiitos ja kumarrus JaanaElina!

Minun tulisi nyt lähettää tämä edelleen.

Seurannassani on niin monia ihania blogeja että en pysty niistä erikseen mitään nimeämään vaan lähetän tunnustuksen aivan teille jokaiselle.

Hyvää aurinkoista loppuviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Jaksan ihmetellä kissojen hyviä unenlahjoja. Siihen vaan läppärin päälle nukkumaan.

  VastaaPoista
 2. On sinulla ihana seuralainen siella tietokoneella istuessasi.
  Kiitos tunnustuksesta,ystavain,ja oikein hyvaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Pate taitaa tuossa kirjoitella suloisia unikuvia.

  VastaaPoista
 4. Sympaattisia kuvia, kissatkin jo bloggaavat:)

  VastaaPoista
 5. Meidan nykyinen Katti Kamala makaili aikaisemmin myos tietokoneen vieressa poydalla usein. Nykyisin se kay kotona vaan syomassa... Millahan sen saisi rauhoittumaan.

  VastaaPoista