keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Tupakka kukkii ja kylvöt tehty

Tupakka avasi ensimmäisen suloisen kukkansa, punaisena. Limen värinen ei vielä ole aivan samassa vaiheessa. Aikaisemmin on kukista lumihiutale ja petuniat aloittaneet kukintaansa. Tähtisilmässä ei ole nuppujakaan vielä.


Samoin kukkii jo tomaatit. Ostin lisäksi amppelitomaatin ja siinä on jo pieniä tomaatin palleroita. Kasvihuonekurkussakin on pienen pieni alku ja samoin kesäkurpitsassa.  Ihana seurata kaikkien noiden taimien kehitystä.Tänään sain viimein kylvöt kasvimaalla tehdyksi. Muiden blogeista olen huomannut että taidan olla nyt vähän myöhässä näissä puuhissa. Monet ovat postailleet niistä jo aiemmin. Mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan...


Iiris muuten kukkii tänä vuonna todella runsaasti. Laitoin keväällä kalkkia ja kevätlannoitetta kaikille perennoille. Kalkkia en ole aiempina vuosina laittanut, olisikohan sillä osuutta tuohon..


Päivät tuppaavat vaan jäämään lyhyiksi. Aina kuvittelee ehtivänsä enemmän kuin päivän päätteeksi on saanut aikaan.

Ihanaa tämä kesäaika kuitenkin on.
Hyvää loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Iiik miten ihania kasvuksia. Ja nuo mahtavasti kukkivat iirikset!!! Olen suorastaan kateellinen viherpeukalolle, joka jaksaa puuhata puutarhassaan noin ahkerasti. Ei vaiteskaan en ole kateellinen :).

  VastaaPoista
 2. Kasvustoja ihailin minäkin. Ja miten paljon ihania iiriksiä!

  VastaaPoista
 3. İhanat ovat iriksesi.Olet oikea viherpeukalo.Varmaan kerkiavat,kun jo tomaatissakin on pikkutomaatteja.
  İhania kesapaivia sinulle.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.