maanantai 14. kesäkuuta 2010

Kukkia, kukkia....

Ulkona on sateista. Mikään puutarhatyö ei ole tänään mennyt eteenpäin. No saahan näitä luppopäiviäkin olla niin ehtii vähän tässä koneellakin istuskelemaan. Käväisin kirpparillakin ja jotain taaskin sieltä toin. Ei mitään isoja löytöjä kuitenkaan.


Kovin ovat hyönteiset olleet asialla kasvihuoneessa kun kesäkurpitsa ja kurkutkin tekevät jo "hedelmää".

Petuniat ovat ehtineet kukkaan, samoin muut lumihiutale, tupakka ja kosmoskukat. Olen kesäkukista vasta osan laittanut ulos. Saavat olla vielä kasvihuoneen suojissa viikon verran ainakin. Josko sitten hallavaara olisi ohi.


Tänään havaitsin että hansaruusu ja juhannusruusu aloittavat kukintansa. Olisikohan ne ole nyt vähän etuajassa... Kävin nuuhkailemassa niiden suloista tuoksua.

Kasvimaalla ei ole mikään vielä pinnassa ja siksi nämä viikonlopun sateet tulivat meillä ainakin kovasti tarpeeseen. Eipähän tarvinnut itse kastella. Muuten en nyt sateesta piittaisi.

Tällaisin ajatuksin siis huomiseen ja hei taas!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kukkaset! Tämä aika on niin ihanaa, kun saa seurata kukkien ja kasvien kehitystä ja kukkanuppujen avautumista!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia.Harmittaa kun en saanut aikaiseksi laittaa kasvimaata.Salaatit ja herneet ehkä ehtii.

  Ihana tuo sinun kasvihuone.

  Mukavaa vikkoa.

  VastaaPoista
 3. Teillä kesä pidemmällä, meillä juhannusruusu vasta tiukoilla nupuilla, kukintaa odottelen. Ihanan värikkäitä kurpitsakuvia.
  Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Joko juhannusruusu kukkii, ihanaa! Meillä on vasta pienillä nupuilla.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.