tiistai 6. elokuuta 2013

Kunnostusta ja muuta puuhaa

Ettei koko kesä menisi kasvihuoneessa ja -maalla olen raahannut ulkovarastosta pitkään leväneen klaffipöydän päivän valoon.


Sitä on jo tuossa pihamaalla työstetty useampi tovi. Maalia olen vuoroin rapsutellut ja välillä kuumailmapuhaltimella poistanut. Aluksi annoin sille voimallisen painepesuripuhdistuksen.
Nyt on kutakuinkin maalit irroitettu ja pintakin kertalleen hiottu.


Sitten jonkinmoinen uusi käsittely pintaan olisi tarkoitus laittaa. Toinen laatikko on vielä jossakin hukan teillä mutta löytynee kunhan ehdin varastoja käymään läpi. Klaffin jalat ovat turhan huonossa kunnossa ja yhdestä puuttuu osia. Siinä saattaa isännälle pukata projektia.... :)* * * *

Tyttären vikkeläkinttuinen sisaruspari Fiia ja pikku Sissi kävivät perjantaina nelistämässä pihamaata ja olivat yön yli luonamme.Oli niiden touhuja niin nautinnollista taas seurata.


Sissukka säikähti kun kukkapuska kupsahti kumoon.


Kestää, kestää ....


Välillä  laittoivat painiksi ... pieni päällä ja Fiiuska alistettuna.

* * * * *

Viikonloppuna kävimme veneilemässäkin kesän ensimmäistä kertaa ja taas sama reitti. Ollaankohan vähän tylsiä  .... :(

Hienot oli kuitenkin säät ja järvi lähes tyyni.


Olin veljen apuna verkoilla soutamassa ja sain kalaa mukaanikin. Tein yhdestä siiasta kraavisuolattua herkkua ja muut laitoin pakkaseen. Oli aivan mukava taas pitkästä aikaa olla veljen mökin vesillä joka on lapsuuden maisemia, mutta kuitenkin suhteellisen lyhyelllä etäisyydellä omastamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti