keskiviikko 14. elokuuta 2013

Varastojen säilyttämiä

Ulkovarastoja kolutessani vieläkin 30 vuoden asumisen jälkeen eteeni tupsahtaa asioita joita en ole ennen havainnut.

Viimeisimpiä löytöjäni on saappaan teräosa ruostuneine nauloineen. Varsin omaperäinen naulalaatikko. Otin sen heti käyttööni. Tarvitsen ulkona ruukutustilassani nauloja aina silloin tällöin. Vanha pikkukirves toimittaa vasaran virkaa ja isompaa olen käyttänyt suurten juuripaakkujen halkaisuun. Siinä tylsyys on vain etu.


Toinen löytöni riippui isännän autotallissa, enkä ollut sitä aiemin huomannut, sen verran oli jäänyt muiden tavaroiden varjoon.


Ihan Aladdin siinä ja vielä toimiva pienen säädön ja puhdistuksen jälkeen. Jonkinlainen varjostin tuossa on varmaan aiemmin ollut, uskoisin niin. Katossa riippuva malli tuo on. Täytyy etsiä sopiva paikka sisätiloista.

Nurkkakaapissamme sisätiloissa on lampun lasi odottanut käyttöönottoa ties miten kauan. Sehän oli juuri tuon lampun talteen otettu lasi.

10 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä. Minulla on varaston siivous ollut suunnitteilla koko kesän, olen kurkistanut ovesta ja kääntynyt pois. Ehkä nämä sinun löytösi innostavat minua astumaan peremmälle, jospa sielläkin piileksii aarteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varastojen siivous on kyllä iso urakka. Olen tehnyt sitä "paloissa". Narraan itseäni että menen nyt vaan vähän viemään eteenpäin sitä. Sitten kun alkuun pääsee niin monesti tulee tehtyä enemmän kuin oli aikomuskaan. Mulla varaston siivous kestää usein kauan. En edes pyri yhteen päivään jos kyseessä on kauan siivoamatta ollut tila.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joskus hieno on tosiaan tällaista eikä mitään bling blingiä. Naulalaatikko on niin persoonallinen, edellisen sukupolven säilytin.

   Poista
 3. Upean lampun olet löytänyt. Löysin itseni tänne blogiisi ja jäänkin lukijaksi! On niin kauniita kuvia ja kivoja juttuja:)

  VastaaPoista
 4. hienoja juttuja ja upea nimi sun blogilla!
  kiitos kun löysit mun blogin :)

  VastaaPoista
 5. Upeita löytöjä, lamppu ansaitsee parhaan mahdollisen kunniapaikan !

  VastaaPoista