lauantai 9. maaliskuuta 2013

HUIJAUSTA kosmetiikkanäytteillä

En voinut jättää tätä varoitusta laittamatta. Varokaa kaikki kanssasisaret tilaamasta näytepakkauksia kosmetiikkaa tuolta linkin takana olevasta firmasta. Se on huijausta.

http://suomiterveysuutiset.com/terveys/korjaa-rypyt/2/index.php?t202id=12562%26t202kw=b1

Eräs ystäväni erehtyi tilaamaan koska sivuilla ei näkynyt mitään ostovelvoitetta, tarjottiin ainoastaan näytteet postikulujen hinnalla.

Totuus kuitenkin selvisi. Luottotililtä oli veloitukseen menossa liki 80,00 ja 90,00 euron erät tuotteista, eikä sekään riittänyt vaan parin viikon päästä toiset samansuuruiset erät, eli yhteensä yli 300 euroa. Yksi purkkilähetys noista veloitetuista on tullut mutta sitä ei ole avattu. Katsotaan mitä on tehtävissä. Luonnollisesti kortti suljettiin pikaisesti.

Ohessa linkki keskusteluun asian tiimoilta.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11209408

Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Voi kauhistus, kaikkea sitä voi täällä netissä tapahtua!
    Saa kyllä olla tosi varovainen.

    VastaaPoista
  2. Mari, Harakka; Itse olen kyllä netistä ostanut paljon ja ulkomailtakin mm tietokoneen osia ja kukan siemeniä. Olen käyttänyt maksuun Paypalia joka on turvallisempi. Sitä käyttäen ei tarvitse antaa oman kortin tietoja myyjäfirmoille. Olen kyllä joskus törmännyt sellaisiin liikkeisiin joissa ainut maksumahdollisuus on ollut omien korttitietojen luovuttaminen. Ne firmat olen ohittanut, onneksi!

    VastaaPoista