keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kesäelämää

Eilen kävimme taas saunomassa ja yhden yön tietämän viettämässä mökkielämää. Oli ihana peilityyni järvi ja lämmin vesi uiskennella.


Makasin terassin keinussa JUJU-kerhon kirja käsissä, välillä mansikkapirtelöä maistellen. Kyllä kesä on ihanaa aikaa :)

* * * *


Paikallisen palo- ja pelastuslaitoksen vene oli illan suussa partiointikierroksellaan. Näillä vesillä tuo uljas punainen on suurimpia mitä näkyy. Olen pyrkinyt bongaamaan sitä kameraani jo jonkin aikaa. Vauhti sillä yleensä on niin kova, että kun äänen kuulee, ei kameraa ehdi ajoissa näppeihinsä saamaan.

* * * *

Meillä on erittäin kova uimaripoika tyttöystävineen lähes mökkinaapurina. Tämä pari asustaa sen verran kaukana että harvoin käyvät mökillä mutta nyt eilen olivat. Joukossa oli kolmaskin "vesipeto". Eilen illalla havahduimme kun kuului iloista puheen sorinaa ja polskimista aivan rantamme tuntumasta. Nämä nuoret polskuttivat vastapäiseen saareen välillä uintilajia vain vaihdellen. Hetken siellä rannalla ilta-auringosta nautiskeltuaan tulivat samalla tavoin pois. Ei voi kuin ihailla tuota mahtavaa uintikuntoa mikä noilla nuorilla on.

* * * *Kesäbegonian kasvatuskokeiluni keväällä onnistuivat yli odotusten. Tilasin yhden pussin siemeniä ja niistä on riittänyt ja riittänyt, jopa muualle jaettavaksi asti. Itsellä on noita kuvien laatikoita useampia, ja kaikki siis yhdestä siemenpussista.

Ei muuta tällä kertaa. Heippa taas!

6 kommenttia:

 1. Ihana mökki ja ihana kesä:) Mitä muuta voi toivoa?

  VastaaPoista
 2. Suvi-illan leppeys, mikäs sen ihanampaa.

  VastaaPoista
 3. Keinu ja kirja! Ihana yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 4. Kesällä on ihana lukea ulkona ja nauttia auringosta ja itikoista :)

  Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Ompas ollut riittoisia siemeniä...
  Kauniisti kukkivat!

  VastaaPoista
 6. Tulin kylään, ihanaan kylään. Mukavaa viikon/kuunvaihdetta.

  VastaaPoista