tiistai 20. heinäkuuta 2010

Uimakoulua, soutua, suunnistusta...

Kun ilmat ovat olleet niin ihania, olemme kulkeneet kodin ja mökin väliä niin tiiviiseen tahtiin että postauksia ei ole ehtinyt raapustelemaan. 

Tyttäreni kävi muutaman päivän kesälomalla Fiian kanssa ja yritti opettaa sille uinnin jaloa taitoa. Fiian kun on samanlainen kahlaajakoira kuin meidän Bella-hauvelimme.Viime viikonloppuna oli mökkijärvellämme soutukisat. Kovan tuulen vuoksi yksittäisiä soutajia oli vain muutamia. Kyllä siinä oli kiskomista kun vastatuuleen soutivat puoli matkaa. Kaksi kirkkovenettäkin näytti olevan mukana omassa sarjassaan.Mansikkasato kotona on saatu onneksi jo pakkaseen. Teen hilloa niistä vasta tarpeen mukaan syksymmällä ja osa tietysti syödään mansikkarahkana, -smoothina yms.

Eilen käväisin siskon kanssa iltarasteilla, tämän kesän ensimmäisilläni. Huh, mikä tukahduttava reissu, mutta selvittiin siitä ja rastitkin löytyivät kaikki. Kyseessä oli B-rata ja matka vähän vajaa viisi kilsaa. Luonnollisesti pituutta tuli reilusti enemmän vaikka aika hyvin rasteille onnistuttiinkin.Mikä ihana tämä kesä on säiden vuoksi ollutkaan ja toivottavasti jatkuu lämpöiset vielä tästäkin. Kesäkukkani kukkivat kaikki ja syksyllä kerään taas siemeniä talteen ensi kesää varten. Petunioista aion jättää osaa väreistä pois. Tupakka ja sääkukka on varmaan kyllä mukana, samoin lumihiutale ja keijunmekko.

Hei taas ja aurinkoista kesän jatkoa...!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa todella mukavalta kesänvietolta.

  VastaaPoista
 2. İhanaa kesanviettoa.Ja mikas on viettaessa,kun Suomen ilmat ovat olleet niin suotuisat.Kunnolla on paassyt uimaankin.
  Mina olen kerran ollut mukana kirkkovenesoudussa.Olipa ihana juttu.
  Halit kesapaiviin.

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun kävit blogissani! Tulin siis vastavierailulle ja kylläpä oletkin toimelias! Kauniita kukkia ja kivoja reseptejä. Tulen tänne vastakin kurkistamaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kesää olet sinäkin viettänyt...luvassa on taas lämmintä:)Kylläpä kukkasi kukkivat kauniisti! Minulla on jäljellä vielä viikko kesälomaa ja sitten kutsuu työt;(

  VastaaPoista
 5. Mukavaa kesänviettoa on ollut teilläkin :) Nyt on meillä lämmintä vain 12 ja vettä sataa... Mutta alkuviikosta lupasi taas lämmintä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.