torstai 18. maaliskuuta 2010

Sauvalenkkiä, kalorilaskentaa ja vähän muuta

Nyt sitten flunssa iski kesken keittiön maalaushommien. Eilen oli oikeastaan pahin päivä kun väsytti niin että ei olisi huvittanut lähteä sauvalenkille ollenkaan. Sain nyt itsestäni yliotteen niin että tein kuitenkin sen tavanomaisen 12 km lenkin. Kolme kertaa viikossa on tavoitteeni ja siinä olen nyt pysynyt toistaiseksi.


Käsitöitäkin huvittaisi tehdä mutta nyt en ole pahemmin ehtinyt. Jokin aika sitten tein pienen vuorillisen pussukan, aivan vain huvikseni kun jotakin halusin tehdä.


Varsinainen asiani oli esitellä kalorilaskuri jonka avulla olen jo pari vuotta tarkkaillut syömisiäni. Toki taukoja on ollut, mutta olen aina uudelleen palannut sen pariin. Sinne kirjaan liikuntani myös. Se näyttää kätevästi ruokaympyrän koostumuksen, vitamiinit ym syödyistä aterioista. Kannattaa käydä vilkaisemassa ketä kiinnostaa. Tuossa linkki http://kalorilaskuri.fi/ . Painonvartijoiden juttuihin en ole koskaan perehtynyt koska minulle tuo on ollut sopiva. Siellä on myös minichat jossa voi keskustella niitä sun näitä muiden laskijoiden kanssa.

5 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista flunssasta.
  Aivan ihanan pussukan oletkin tehnyt.
  Kavin katsomassa kaloritaulukkoa.Mielenkiintoista.
  İtse kanssa olen dieetilla kolesteroolin takia.Viime kevaana laakari lopetti laakitykseni,ja heti nousi kolesterooli.Ajattelin kokeilla ensin dieettia,ennenkuin aloitetaan uudelleen laakitys.
  Liikunta on kaiken a-ja o.Meilla taalla tulee taas kohta tauko liikkumiseen,kunhan kesakuumat alkavat.

  VastaaPoista
 2. Ihanan pussukan olet tehnyt! Tuollaista sivustoa en ole koskaan aikaisemmin katsonutkaan. Olisi kyllä pitänyt ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana pussukka!
  kaloritaulukko on mielenkiintoinen..pitääkin tutkia sitä tarkemmin..taitaa olla viime hetket käsillä jos aikois vähän kiloja karistaa kesäksi..Ja oikeesti oon Tosi Vakavasti (taas)harkinnut sitä.. :D :D

  VastaaPoista
 4. Olet tehnyt hienon pussukan! Kaunis.
  Täytyypä käydä tuolla kalorilaskuri-sivulla.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Toivon, että flunssa on jo hellittänyt. Kaunis pussukka.

  VastaaPoista