tiistai 23. maaliskuuta 2010

Laturi kameraan

Tilasin tänään kameraani akkulaturin ja akut. Käytössäni on Olympus SP-550UZ-digikamera. Paristoja kuitenkin menee sen verran tiuhaan tahtiin että päätin uhrata runsaat 70 euroa laturiin ja akkuihin. Tosiasiassa mieleni olisi tehnyt vastaavaa uudempaa versiota (SP-590UZ) kamerasta mutta nyt ei ole oikea aika siihen. Josko myöhemmin. Siskoni osti juuri tuon uudemman version ja se oli todella ihana!

Kamerassani olen erityisesti pitänyt tuosta 18 x optical zoomista (uudemmassa versiossa 26 x ). Mökillä ja miksei kotonakin sillä on mukava vaivattomasti kuvata kauempanakin olevia kohteita.

4 kommenttia:

 1. Sinulla on varmaan hieno kamera. Minä en ymmärrä niistä mitään, sen enempää kuin kuvaamisestakaan. Menen ensi viikonloppuna digikuvaus-kurssille kansalaisopistoon.

  Aurinkoisia päiviä sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla kehuja muistakin kamermerkeistä kuin Canonista, aika monella tuntuu olevan canonin järkkäri ketkä täällä kuvausta harrastelee. Itse kuvailen Panasonicin pokkarilla, mutta oon sillä ihan hyvin pärjäillyt. Iso kamera tietenkin olis monipuolisempi, mutta oon aika laiska kanniskelemaan mukana mitään kännykkää isompaa.
  Tyylikkään näköinen kamera kieltämättä ^^.

  VastaaPoista
 3. Olen kuvannut töissä Canonin järkkärillä. Kyllä tämä mielestäni pärjää sille aika hyvin ja on hinnaltaan sopivampi minulle.

  VastaaPoista
 4. Mulla on aika uusi Canon SX20. Ihan kiva, vaikkakin iso ja painava verrattuna vanhaan Powershot A530 een. Ladattavat patterit on must.

  VastaaPoista