torstai 25. helmikuuta 2010

Kolmas viidestä

Minulla on meneillään pitkällinen sisämaalausprojekti joka alkoi jo viime talvena. Näin sydäntalvi ei kylläkään ole aivan luonteva aika maalaamiseen eikä ainakaan ikkunapokien. No tähän aikatauluun on kyllä syynsä. Kesällä jatkuu maalaushommat mökillä, joten aika menee pitkälti siellä sekä puutarhahommissa mökillä ja tietenkin kotona.

Nyt on maalauprojekti tullut tupakeittiön puolelle ja tämän huoneen viidestä ikkunasta kolmas on nyt saamassa maalipeitettä. Yhden ikkunan käsittelyyn menee viikko koska maalauskerroksia tulee neljä ja joka kerroksen kuivumiseen tarvitaan vuorokausi. Siinä ohessa maalaan myös puunvärisenä edelleen olleen puolipaneelin. Katto ja keittiökaapistot otetaan käsittelyyn erikseen. Tietysti oikea maalari olisi tehnyt katon ensin mutta meillä se nyt tehdään vasta viimeksi.

Ikkunoiden ulommaisten osien välit tosin joudun käsittelemään vielä loppukesästä koska nythän ei sitä pysty tekemään, eli hommia piisaa.

Ylläoleva ankka on kirppislöytö ja sijoitettu pesuhuoneeseen kahden sisimmäisen ikkunan väliin jolloin se ei ole esteenä ikkunan avaamiselle.

1 kommentti:

  1. Kiitti kun olet kirjautunut lukijakseni .Minä myös si un.Löysimpä mielemkiintoisen blogin.Täytyykin tästä lueskella sinun postauksia.

    Mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista