lauantai 27. helmikuuta 2010

Anopin aarteita

Edesmennyt anoppini oli ahkera käsityöihminen. Villasukkia kertyi vintillemme monta muovipussillista, kun viisihenkisessä perheessämme ei jalkapareja kuitenkaan ollut tuotantoon nähden riittävästi niitä käyttämään. Viimeisinä vuosinaan sairaus vei häneltä kuitenkin kyvyn tehdä kantapäitä sukkiin. Neulomishaluja kuitenkin oli tallella joten ehdotin että varret ovat tosi tärkeitä myös. Kyllähän niitä teriä sitten on helppo niihin lisäillä kun sukka on jo niinsanotusti puolivälissä kun pitkävartisista on kyse. Aiemmassa postauksessani  niitä varsia onkin näkyvillä ja sukillekin on löytynyt käyttäjiä perheen ulkopuolelta riittämiin.

Tämä oli pohjustus varsinaiseen postaukseeni joka koskee noita kuvan tyynyjä. Tyynyjä tein joulun tietämissä lähinnä joululahjoiksi. Edesmenneen anoppini osuus noihin tyynyihin olivat pitsit ja pitsiliinat. Olen hypistellyt usein noita hänen pitsejään ja yrittänyt keksiä miten hyödyntäisin häneltä perityt aarteet. Noihin tyynyihin olen käyttänyt osaa ja hyvin suuri osa on vielä odottamassa lisää ideoita niiden hyödyntämiseen.

Tyynyt ovat kierrätystä parhaimmillaan. Tilkkutöiden aineet on hankittu kirppareilta ja yksi isännän vanha amerikanpaitakin pääsi kierrätykseen näiden töiden kautta.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti