sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Kirkastusta

Luvattoman kauan on ullakolla odotellut vanha kristallikruunu puhdistukseen pääsyä. Tuo valaisin on ensimmäisestä kodistamme 70-luvun lopulta ja Livalin tuotantoa. Muutaman kodin katossa se on tässä välillä aikaansa viettänyt mutta taas palannut meidän varastoon.Alunperin en näin perusteellista pesua tuolle aikonut mutta niin vain kävi että kristalli poikineen pääsi perusteelliseen pesuun.


Monta palaa siitä puuttuikin ja onneksi löysin netistä alan liikkeen, Kruunukristalli, jolta puuttuvat kristallit sain korvattua. Nopeasti posti toikin paketin ja pääsen jatkamaan tuon valaisinvanhuksen pelastamista.


* * * * *

Tuon operoinnin rinnalla olen urakoinut muutakin. Isäntä pesi viime vuonna koko talon kaksikymmentä ikkunaa kuusine pintoineen. Tänä vuonna ajattelin sen luonnollisesti lankeavan minulle ja siinä sitä puuhaa onkin riittänyt. Tällaiset isot urakat väkisinkin siirtyvät mökillä kulkemisen vuoksi näin myöhäiselle syksylle.

Nyt kun lasit on kirkkaat ja mieli juhlallinen tehdystä työstä niin voisikin aloitella havutöitä. En ole ostanut callunoita ollenkaan vaan ajattelin puuhastella itse jotain havuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti