tiistai 28. helmikuuta 2012

Puuhailua ja pohdiskelua

Kevät etenee vauhdilla. Laitoin lisää siemeniä multiin. Nyt kylvöön pääsi petuniat ja purjosipuli sekä koristetupakka limen värisenä. Pari päivää sitten laitoin lisää lumihiutaletta omista siemenistä. Koristetupakkaa aion vielä punaista väriä kylvää, nekin omista.


Sitten alkaa esikasvatettavat olla suurimmaksi osaksi kylvetty. Täytyy pidätellä itseään että keväällä ei tulisi ähkyä jossain vaiheessa.


Osan taimistani (tähtisilmän, timanttikukkan ja tarhaverbenan) olen jo koulinut ja nyt odotellaan kasvuun lähtöä.

Keijunmekko iti todella hyvin. Pieniä taimia on laatikollinen. Riittää taas jaettavaa.


* * * *

Panin viime viikolla tilaukseen akun tälle läppärilleni, kun alkuperäinen on täysin finito. Tilasin EBAY:n sivuilta 38 eurolla samanlaisen josta olisin maksanut kotimaan nettikaupoissa 100 euroa. Toivottavasti ei ollut huijausta. Uusi sen piti kuitenkin kaupan mukaan olla. - No, eihän siinä korkealta putoa jos ei tuote vastaakkaan luvattua. En millään viitsi vanhaan koneeseen enää kovin paljon uhrata. Odotellaan, josko ensi viikolla paketti saapuisi.

* * * *

Mulla on ollut jo pitemmän aikaa ongelmia blogilistan päivityksissä. Siis tuo oikeassa sivussa oleva, joka on seuraamieni blogien luettelo. En pysty tallentamaan lisäyksiä enkä vähennyksiä. Se ilmoittaa vain että Tallennetaan....  mutta mitään ei tapahdu. Onko kellään muulla samaisia kokemuksia? En ole löytänyt ratkaisua tuohon.

* * * *

Tänään on vuorossa taas lenkki-ilta. Teen parituntisen reippaasti kävellen. Heissan!

3 kommenttia:

 1. Apua, joko pitää aloittaa!? Mä olen vähän heikohko näissä hortonomihommissa...kiitos vinkeistä =)

  VastaaPoista
 2. Keijunmekkoa olen kanssa ajatellut kylvää, siemenet vielä puuttuu. Olen joskus niitä aikaisemmin laittanut, ei kovin montaa taimea hengissä pysynyt, kun jostain niihin pikkuötiköitä.... mutta jokunen sentään selvisi ja olikin komea koko kesän pitkälle pakkasiin asti.

  VastaaPoista
 3. Ihana palanen kevättä jo taimella.
  Linnunlauluista viikonloppua!

  VastaaPoista