sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kotiuduttu

Viikko vierähti nopeasti Teneriffan kesäisissä maisemissa. Oli ihana viettää viikko siskoni kanssa kierrellen reppu selässä päivät pitkät paikkoja katsellen. Emme ole aiemin niissä maisemissa olleetkaan joten katseltavaa riitti.


Näkymä hotellimme parvekkeelta Teidelle

Osallistuimme ensimmäisenä päivänä kävellen toteutetulle kaupunkikierrokselle. Oppaamme, TV:stakin tuttu Michael, kierteli kanssamme vanhan kaupungin ja varsin mielenkiintoisesti esitteli paikat joissa kannattaa käydä.

Toisena päivänä oli vuorossa Purowoolin tuote-esittelytilaisuus. Saimme siellä myös lounaan. Esillä oli tuotteita vuodevaatteista aina saunatossuihin ja kaikki merinovillan ja kasmirin sekoitteista.

Purowool kustansi tilaisuuteen osallistujat seuraavaksi päiväksi eli perjantaiksi, 10 euron hinnalla/hlö, Teiden tulivuorikraaterin tutustumiskierrokselle. Paluumatkalla meille oli järjestetty maistiaiset eräälle viinituvalle.

Teide keskellä


Muina päivinä kävelimme tutustuen kaupungin lähiympäristöön ja osan päivästä kulutimme tietysti paikallisissa kaupoissa shoppaillen.

Yhtenä päivänä kastauduimme Atlantin aalloissa ja paistattelimme päivää lämpöisellä laavahiekkarannalla. Merivesi oli lämpötilaltaan Suomen kesävesien luokkaa.


Suurin ostoksemme oli uusi kamera. Visanta-liike oli oppaamme mukaan ainut luotettava elektroniikkaliike niillä seuduin joten turvauduimme siihen. Hintataso oli jonkin verran alempi kuin kotisuomessa.


* * * *

Tänään vaihdoin pelakuihin uudet mullat. Huomenne kylvän lisää esikasvatuksen vaativia.
Poissaollessani isäntä oli onnistuneesti hoitanut ja suihkutellut aiemin kylvämäni pienet taimenalut. Kohta osa on jo koulimisvaiheessa.

Hyvät viikonalut kaikille!

7 kommenttia:

 1. Oih, ihanan kesäisiä lomafiiliksiä tämän lumimyräkän keskellä onkin iso ilo katsoa!
  Samalla kyllä tunnen pienoista haikeutta, sillä tänä keväänä meiltä jää perinteinen Espanjan matka vanhempieni luokse väliin. :/
  Suunnitelmissa on kuitenkin päästä reissuun joko syyslomalla tai viimeistään vuoden päästä.

  Mukavia kevään odotuksen päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mukavia lomakuvia. Minullakin on matkakuumetta, pian lennetään. :-)

  VastaaPoista
 3. Tuonne olen lähdössä kolmen viikon jälkeen :) Missä päin Tenerifaa olitte?

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kivat lomakuvat. Olispa mukavaa kävästä tämän lumituinskun keskeltä tuolla:)

  VastaaPoista
 6. Mari; Kyllä oli ihana reissu vaikka lähtöfiilis ei kovin korkealla ollutkaan. Se kotoa irtautuminen ei aina huvita. Kun matkaan pääsee niin mieli muuttuu.

  Unelma; Minne päin te menette?

  Amalia; Olimme Puerto de la Cruzissa. Hotellimme oli Sol Puerto Playa, aivan Playa Jardin-laavarannan lähellä.

  VastaaPoista
 7. Askartelin itte; Onneksi täältä poissaollesamme pakkaset olivat hellittäneet. Oli tosi kiva käydä kesässä. Nyt vain kun vauhtiin pääsi niin tekisi vielä keväällä päästä jonnekkin muuallekkin, vähän lähemmäs.

  VastaaPoista