tiistai 29. maaliskuuta 2016

Haravan varteen

Onpas kiva kun kesä ilmoittelee tulostaan ja pääsee ulkohommiin.

Ensimmäinen pieni projekti odottelikin jo porraspäässä. Otin käsittelyyn vuorenkilvet jotka ovat pitäneet majaa isossa rautapadassa jo monta vuotta.

Oikein isolla kädellä saksin lähestulkoon kaikki lehdet. Olen siskon naapurissa ihaillut keväisin runsaasti kukkivaa vuorenkilpirinnettä. Siellä jokakeväinen toimenpide on ollut vastaava jonka tein omilleni.

Lopuksi sirottelin kalkinsuosijalle kananmunankuorisilppua ravinteeksi.Ja samalla kun alkuun pääsin, tartuin haravan varteen ja siistin jo pienen alueen kesää odottamaan.Siitä ne puutarhatouhut taas pyörähti käyntiin. - Ihanaa!

8 kommenttia:

 1. Onpa ihana kun pääset jo ulokohommiin. Meillä on vielä lunta niin paljon että ulkohommista voi vain haaveilla. - Katselin tuossa edellistä postaustasi. Me olimme Maspalomasissa viime syksynä. Kovasti tykkäsimme. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Maspalomas on ihana rauhallinen ja kotoisa paikka. Inglesin keskustan hälinään en kaipaa kuin käväisemään.

   Poista
 2. Ihanaa, kun pääset jo ulkohommiin, haravoimaan. Täällä vielä lunta maassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se teiltäkin lähipäivinä häviää. Kyllä tämä aika on ihanaa kun valoisuuskin lisääntyy päivä päivältä.

   Poista
 3. Kuulostaa hienolta! Täällä ei vielä voi haravoida on maa vielä niin märkää ja lunta paljon, mutta pian, pian pääsee, jos näin lämpöisenä säät pysyvät päivisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian varmaan sielläkin.... Tuntuu uskomattomalta että lunta ei enää tulisikaan. Jotenkin on varuillaan kuitenkin.

   Poista
 4. Sisko ja esitteli taimiaan ja melkein lumetonta pihaa. Kyllä tämä aika puutarhaihmisille alkaa olemaan jo melkoisen innostavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihanaa aamuisin mennä katsomaan taimiaan ja kylvöksiään. Eihän siellä paljon ole yön aikana tapahtunut mutta kuitenkin....

   Poista