maanantai 29. lokakuuta 2012

Handmade

Niinhän se lumi tuli ja vapautti meikäläisen haravahommista sisätöihin. Olin viime viikolla Romantiikkaa rautalangasta -illassa väkertämässä pieniä juttuja.


Aiemmin olen samoissa tiloissa viettänyt aikaa korujen parissa. Mielenkiintoisia kaikki nämä käsillään tekemiset kunhan aika riittäisi kaikkeen.Yksi idea käyttää jämälankoja on varsin helppo toteuttaa. Monta metriä ketjusilmukkavirkkausta useammalla langalla yhtäaikaa. Tämä pötkylä sitten vyötetään styrox-kranssin päälle ja vähän somistusta keskelle tai miten kukin haluaa. Nopea toteuttaa vaikka lahjaksi.


Olen, varmaan jo vuosi sitten, saanut puolivalmiin työn ystävältä. Hänellä se oli jäänyt vuosien saatossa lojumaan kaappiin. Otin työn nyt esille ja jotenkin yritän saattaa sen päätökseen.
10 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet tehnyt :)
  Osaisinpa käsitöitä...

  VastaaPoista
 2. Kauniita värejä ja todella kiva tuo ketjusilmukkakranssi!

  VastaaPoista
 3. Jospa osaisin tehdä tuon ketjusilmukkakranssin, pitänee ainakin kokeilla. :))
  Romantiikkaa rautalangasta, kaikenlaista kivaa!

  VastaaPoista
 4. Noi korujutut on sitten mielenkiintoisia varmaan tehdä.
  Hienoja oletkin tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana tuo ketjusilmukkakranssi!

  VastaaPoista
 6. Kätevä olet käsistäsi ja kaunista jälkeä teet.
  Taidat olla mielissäsi, että pääsit välillä sisähommiin.

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia komenteista. Irene, kyllä tuo lumen tulo oli jotenkin helpottava asia vaikka en talvesta pidäkkään. Tosin nyt jo näyttää siltä että pois tuo lumi vielä sulaa.

  VastaaPoista
 8. Minäkin ihailen tuota kranssia, oivallinen jämälankojen selättäjä! Samaten rautalankakoristeet kiehtoo, puuhelmiä on ainakin jo ostoslistalla marraskuun kädentaitomessuille, koska niiden päänmenoksi on muhimassa monta ideaa! Ja ihan kuin kaikenlaista materiaalia ei jo ennestään olisi tarpeeksi nurkissa, ainakin mies kommentoi siihen suuntaan kun mun edellistä asuntoa tyhjennettiin..:)

  VastaaPoista
 9. Onpa hauska idea tuo jämälangoista virkattu kranssi. Ketjusilmukoita virkattiin tyttären pojan (8v.)kanssa syyslomalla vaihtelevalla menestyksellä. Ihailen kärsivällisiä opettajia, joilla on neuvottavana yhtä aikaa monta kyselevää, virkkuuta opettelevaa lasta. Me päädyimme sormivirkkaukseen.

  VastaaPoista