sunnuntai 5. elokuuta 2012

Flightradar24

Aina joskus tarkistelen netistä mökillä tai kotona ollessani ylitsemme kiitäviä koneita. Melkein iskee kaukokaipuu kun yli menee Tokion koneita suuntaan tai toiseen.

Tarkistukset käyvät kätevästi Flightradar24 -sivustolla. Siellä on seurattavissa livenä lentoliikenne koko maapallolla.


 Laitan malliksi yhden lennon seurannasta tiedot sellaisille jotka eivät ole vielä löytäneet tuota sivustoa. Siis klikkaamalla konetta saa vasempaan reunaan lennon tiedot. * * * *

Pesin tänään mökiltä tuomani parisängynpeitteen. Kokonsa puolesta se ei sovi koneeseen joten homma hoitui kylpyammeessa.

Istuma-amme varsinkin on oikein sopiva siihen, koska lika- ja huuhteluvedet saa poljettua pois kun nostaa peiton istuinosalle.


Extrana tulee "bioluvilissa" lionneet putipuhtaat jalat. Pesuohjelma hoituu siis ammeen reunalla istuen ja jaloilla peitettä polkien kuin viinirypäleiden polkijat aikoinaan. Hiljattain tuli aiheesta elokuva ja se muistui mieleeni siinä pesuhommissa.

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Meillä seurataan myös lentoliikennettä tuolta. Juuri Tokion koneet menevät usein myös täältä Kainuun taivaalta. Joskus tulee jopa juostua ulkona ollessa pikavauhtia sisälle, että ehtii netistä katsomaan mikä kone ylitti juuri ilmatilan. Olen pannut merkille, että itään päin mennessä koneet häviävät näytöltä melko pian, kun ovat menneet meidän yli. Viikonloppuna meni yli myös mm. Moskovan kone Los Angelesiin. Mielenkiintoista! Ja sitten pitää googlettaa konetyypitkin...minkä kokoisesta koneesta olikaan kysymys. Ja usein ovatkin isoimpia, kun lentävät kaukoreittejä. Kiva, kun ovat tämmöisen seurantamahdollisuuden suoneet mattimeikäläisillekin :).

    VastaaPoista
  2. Tuohan on hauska tapa pestä suurempaa pyykkiä!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.