tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ompeluksia

Menneellä viikolla kyläyhdistyken käsityöillassa kokeiltiin kankaanpainantaa. Otin mukaani pari luonnonvalkoista kankaanpalaa. Ideoita ei ollut minkäänlaisia valmiina, kunhan tein kuvioita.

Kotona sitten rustailin syntyneistä kuvioista pitsisomisteisen tyynyn


ja toisesta kuviosta tein muovipussien säilytyspussukan. Pitsiä lisäsin vähän tehosteeksi.


Vielä kerran kokoonnutaan samoissa kankaanpainannan merkeissä. Sitten kurssit jäävät kesätauolle, ja hyvä niin.

* * * *

Alkaa jo kovasti ulkotyöt kutsua kun lumet sulaa. Olen jo vähän haravoimalla yrittänyt jouduttaa pihan kuivumista. Keskusta on nyt aivan rapakolla, mutta muutamassa päivässä se siitä kuivuu.

* * * *

Tänään siivoilin kesäkamaria vintillä kuntoon. Siellä on vähän viileämpää joten kukkien esikasvatus hoituu siellä hyvin. -  Hei taas!

7 kommenttia:

  1. Tuo kankaanpainanta on mukavaa puuhaa...pitkään aikaan en ole sitä kyllä tehnyt. Mukavia juttuja painoit....Mitähän mahdat painaa ensi kerralla?

    VastaaPoista
  2. Mammeli: Mullekin tuo kankaanpainanta oli aivan uusi juttu. Tosi mukavaa puuhaa se on.

    En ole vielä ajatellut että mitä teen seuraavaksi. Täytyy ottaa taas vaan kankaanpala joukkoon ja kehitellä sitten myöhemmin siitä tuote. Ohjaaja tuo värit ja sabluunat.

    Villiviini: Kesäisen raikkailta nuo tosiaan tuntuivat talven tummien värien jälkeen.

    Saatan viedä nuo mökille kesäksi.

    VastaaPoista
  3. Onpas ihanat sivut sulla! Kauniita tekeleita todellakin!!!

    VastaaPoista
  4. Löysin sun blogin justiin ja jään kyllä seurailemaan :) Katsohan toki minunkin käsityöblogini http://sydammellakasityot.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Hei, kiva kun olit tullut blogini seuraajaksi! Muovipussipussin minäkin tarvitsisin, mutta ei vain ole tullut tehdyksi vaikka vuosia ole sitä miettinyt. Nätti kotikissakin seikkailee sivuillasi. Söpö!

    VastaaPoista