torstai 10. marraskuuta 2011

Tuunausta

Tänä syyskautena olen joka toisen maanantai-illan viettänyt tuunauskurssilla vanhan meijerin tiloissa. Siellä on kiva askarruksen lomassa lueskella ohjaajan omia käsityölehtiä ja kirjaston lainatuotteita.

Jotain sentään olen saanut aikaiseksikin. Olen tehnyt vanhoista jouluisista ikkunaverhoista pieniä pussukoita.

Lahjoiksi suunnitellut aikaansaannokset rajasin kuvan ulkopuolelle.

Materiaalia löytyy kunhan ideoita vaan pukkaisi tuolta päänupista.Kirpparilta löysin suloisia kertakäyttöisiä pöytätabletteja vielä avaamattomassa kaupan pakkauksessa. Taidan kokeilla niillä jonkun laatikon tai rasia päällystämistä.


* * * *

Olen leikannut marjapuskia aika runsaalla kädellä. Tuo homma tuli ajankohtaiseksi vasta nyt kun en aiemmin ole ehtinyt. Toivottavasti kestävät käsittelyni. Varmaankaan nyt ei ole oikea aika tuonkaltaisiin hoitotoimenpiteisiin mutta teen sen kuitenkin.

Kohta on ulkotöistä selvitty ja lumi saa tulla jos on tullakseen.

* * * *

Sain viikkosiivot tehdyksi tänään joten huomenna on kiva paneutua käsityöhommiin ja käväistä isllalla siskon luona kylillä. Lauantaina on Seinäjoella joulumyyjäiset. Siellä saatan käväistä siskon kanssa.

Heissan taas ja hyviä viikonloppuja!

5 kommenttia:

 1. İhanat nuo pussukat.
  Meilla myös alkaa olla jo aikalailla viileaa.Varsinkin iltaisin ja öisin.Mutta eipa sentaan pakkasta,eika lunta.
  Kivaa viikonloppua sinne myös.

  VastaaPoista
 2. Oikea aika leikata on varmaan silloin kun ehtii ;-) Tähän tulokseen olen itse tullut. Kun muuten ei tule koskaan leikattua. Sama pätee mm. talon maalaamiseen.
  Hienot löydöt!

  VastaaPoista
 3. Hienoja materiaaleja sinulla on ja mitä kaikkea ihanaa niistä saakaan!

  VastaaPoista