torstai 1. syyskuuta 2011

Kyllä kestää..

Kasvihuone on antanut runsaasti satoa heinäkuun alusta lähtien, lähinnä tomaattia ja kurkkua.


Mutta päärynämeloni ja paprika eivät tahdo kypsyä millään. Paljon on raakileita kaikissa taimissa mutta, mutta....Toivottavasti pakkaset eivät vielä aivan tule katkaisemaan yrityksiäni.

Isäntä juuri totesi että viime vuonna tänä päivänä oli ensimmäinen pakkayö takanapäin. Hän kirjaa muistiin lähes kaikki mainitsemisen arvoiset asiat ja tarkistelee niitä sitten vuoden päästä ja joskus myöhemminkin.

* * * *


Viime viikonloppu vietettiin venetsialaisia ja käytiin veneajelulla siskon ja miehensä kanssa. Teimme pikavisiitin veljen mökille jonkin matkan päähän. Oli oikein ihana ilta.

* * * *

Olen saanut tunnustuksen Päiväni Murmelina/Marikalta. Kaunis kiitos Marika tunnustuksesta! Laitan siitä eri postauksen ettei tulisi liikaa pituutta tälle.

Tällaista tänään. Hyvää loppuviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ihana tomaattisato! Jotenkin tämä kesä oli vähän omituinen, minä tosin en laittanut mitään kasvimaata, mutta olen huomannut, että esim.dahliat eivät ole kukkineet ensinkään niin hyvin kuin viime vuonna ja nuppujen avautuminen vie tosi pitkään. Vähän niin kuin sinullakin paprikan ja päärynämelonin kanssa, kun eivät meinaa kypsyä.
  Minäkin olin viime viikonloppuna saaressa ja kun oli kaunis ilma siellä oli aivan ihanaa mennä moottoriveneellä, huoh..sitä herkkua saakin taas odotella monta kuukautta.

  Ihanaa viikonloppua sinulle

  VastaaPoista
 2. Toivon myös että vielä olisi hetken lämmintä. Tomaatteja on kypsymässä vaikka kuinka paljon meilläkin, mutta maissit vain puoleenväliin jostain syystä.Oikein mukavaa syksyn jatkoa ja sadon keräilyä:)

  VastaaPoista
 3. Herkullisia antimia sinulla puutarhasta:)

  VastaaPoista
 4. Oi,mitä herkkuja, ihania tomaatteja!!täällä uusi lukijasi, tervetuloa myös minun blogiini.

  VastaaPoista
 5. Komea sato sinulla tulossa!

  VastaaPoista
 6. Niin kestää... nimittäin tomaattien kypsyminen ;-) Minulla on yksi tomaatti parvekkeella ja siinä lähes 30 tomaattia. Vasta yksi on muuttumassa punaiseksi ja toivon, että lämmintä riittää muidenkin kypsyä.

  Mutta ihmeen lämmintä on ollut, viime sunnuntaina uin vielä meressä Hangossa eikä vesi ollut ollenkaan kylmää!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kuukki; Onneksi ei satoa menetetä vaikka kylmät tulisivatkin. Niin paprika kuin tomaatitkin kypsyvät poimittuinakin pimeässä sisätiloissa. Tomaatteja olen niin hoitanutkin viime syksynä mutta paprikakin kuulemma kypsyy samoin.

  VastaaPoista