torstai 23. kesäkuuta 2011

Visiittiä urakoinnin lomassa

Tyttäreni käväisi Fiia-koiransa kanssa viikonlopun visiitillä kotimaisemissa. Saunoimme ja yövyimme mökillä ja lauantaina tulimme kotipuoleen.


Meidän Pate-kissamme ottaa rennosti koirulin lähestymiset. Fiia on vähän ihmeissään että miten tuohon pyöriskelijään pitäisi suhtautua.Kesäkukat kasvihuoneessa ovat odotelleet ulos pääsyä. Teimme eri astioihin ja koreihin asetelmia ja osa kukista lähti tyttäreni mukana savon maisemiin istutettavaksi kukkapenkkeihin ja terassilaatikoihin. Auto oli lähtiessä tupaten täynnä kukkalaatikoita, asetelmia ja joukkoon sullottiin vielä perennojen taimiakin.

Mansikkamaan perkaus on vihdoin päätöksessä. Ensi viikolla ehkä jo ensimmäiset punaiset herkut ovat maisteltavissa. Kasvimaalla kaikki on pinnassa mutta hyvin pieninä alkuina. Purjoille laitoin WC-paperiholkkeja tueksi tuulen tuiverruksilta.Eilen illalla puolen yön maissa nukkumaan mennessä oli niin ihmeen valoisaa että ei olisi malttanut päätä petiin painaa. Hain vielä kameran ja ikuistin tuon valon talven pimeille illoille ihmeteltäväksi.

Huomenna onkin jo juhannusaatto. Noiden kesäkukkien myötä toivotan kaikille lukijoilleni OIKEIN HYVÄÄ KESKIKESÄN JUHLAA!

8 kommenttia:

 1. Mukavaa kun jälkikasvu pistäytyy viikonloppuna. Voi vähän rentoutua aherruksen keskellä. Kukka-asetelmien tekeminen on juhlaa! Saa nauttia kaikilla aisteillaan kauneudesta.
  Suloista Juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun otit kuvan, talvella tuota sitten taivastellaan ja ihmetellään - mietitään, voiko tosissaan oikeasti olla noin valoisaa keskellä yötä!
  Hienoja kukkia ja asetelmia.
  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, rentoa Juhannusta! Toivottavasti aurinkokin jossain välissä paistaisi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin sinulle ihanaa Juhannusta.
  Suomessa ovatkin ihmeellista nuo valoisat keskikesan yöt.Mina muuten en ole koskaan tykannyt niista.En osaa nukkua valoisassa.
  Tuossa yökuvassasi on jotain niin pehmeaa tunnelmaa.

  VastaaPoista
 5. Sateenkaari: Minä taas haluan nukkua valoisassa. En laita verhoja kiinni ollenkaan kun tuntuu niin juhlalliselta tuo valoisuus.

  VastaaPoista
 6. Kauniita pihakuvia. Minä taas virittelen pimentäviä verhoja makuuhuoneeseen vaikka valosta muuten tykkäänkin. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Onpa ihanan näköinen pihapiiri ja talo! Olet siis kasvattanut kaikki nuo kesäkukat itse?!? Huippua!

  VastaaPoista