torstai 21. tammikuuta 2016

Kovin kylmää

Pientä puuhailua kevättä odotellessa. Ullakolta löysin joutilaan kirjan ja kirpparilta kellon koneiston. Niistä sain aikaiseksi pientä askartelua käsilleni.


Pakkaset paukkuu ulkona. En pidä ollenkaan tästä talviosuudesta vaikka moni ihailee talven kauneutta. No, kieltämättä se kaunistakin on mutta niin kovin kylmää.


En malttanut olla tarttumatta multapussiin. Viikon verran odottelin....


Onhan sieltä itämässä jo muutamia. Lajikenimi ei ole tiedossa kun siemenet ovat omia toissavuotisia kuivatuksia Lidlin tuoreista tuotteista. Kaksi pääsi jo kuvaan ja kolmannessakin oli jo elämää havaittavissa. Tästä se taas alkaa.


Tänään annoin itselleni luvan jättää lenkki väliin. Kahdesti olen pienellä pyrähdyksellä käynyt tällä viikolla. Se riittäköön. Odottelen lauhempia kelejä.

8 kommenttia:

 1. Tulipa kirjasta hieno kello! Joo, kovasti minäkin jo kevättä odottelen, vaikka tiedän, että aikansa tämä talvi kestää. Pakkasista en niin välitä, kun kylmä ottaa hengityksen päälle, mutta kauneutta olen ihastellut.
  Oikein hyvää ja toivottavasti lauhempaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea ja kello!

  Lauhempaa säätä odotteln minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kello-idean nappasin Tuulian sivustolta https://fi.pinterest.com/source/tuuliadesign.fi

   Poista
 3. Kyllä se kevät tulee, sieltähän se jo puski päätään sun multapussista. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleehan se ja chilit jo vihertävät ja lisää on noussut.

   Poista
 4. Sieltä ne keväänmerkit pilkistävät! Minulla kylvöt alkavat parin viikon päästä. Tuskin maltan odottaa :). Olet taitava askartelija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostin jo pari pussia multaa. Kyllä minäkin aion laittaa kohta siemeniä lisää multiin. Kokeilen taas tähtisilmää omista kukkien siemenistä, jotka ovat olleet leikkimökissä talvisäilössä.

   Poista