tiistai 14. lokakuuta 2014

Syksyä lykkää

En ole syksyn tykkääjä ollenkaan vaikka nuo ruskan värit aivan kauniita ovatkin. Illat pimenevät yhä aikaisemmin ja kylmiä kelejä on tulossa. Mökillä emme käyneet viime viikonloppuna ollenkaan vaikka pitäisi.  Odotellaan aurinkoista päivää haravointihommille.


Ostin pähkinöitä oravalle ja pikkulinnuille. Isäntä tuo kaupasta kuivahtanutta vehnäleipää ja murustelee sitä pähkinöiden joukkoon pikkuisille evääksi. Orava jemmailee eväitään leikkimökin räystään alle talven varastoiksi.


* * * *

Tämä pieni "paholainen" hoiti viime käynnillään tähtisilmän siementen kylvöt vierashuoneen lattialle. No helpostihan kookkaat siemenet olivat kerättävissä uudelleen kuivatukseen.


Yläkerran raput on vieläkin pikku Sissille pelottava elementti.Ylös onnistuu mutta alas ei vieläkään.


Fiia, kameraa karttava isosisko, jäi filmauksen ulkopuolelle tällä kertaa.

* * * *

Ikkunoiden pesu on tympeimpiä kotihommia mitä tiedän. Muutama kerrallaan yritän urakasta suoriutua.

Pitkä hölkkälenkki aamusta sai taas veren kiertämään oikein kohinalla. Voi sitä tyytyväisyyden tunnetta mikä sitä seuraa!

8 kommenttia:

 1. Tosipaikan edessä näyttää karvaturri olevan, voi vaan kuvitella mitä päässä liikkuu, tuostako alas..
  Mullakin ikkunanpesut töksähtelle tänä syksynä, kuten vähän aina, ei millään jaksais :) tai on muuta kivempaa tekemistä kuten juuri ulkoilu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunanpesussa ne oheistoiminnat, eli huonekalujen ym. siirtely vie turhan paljon aikaa jo muutenkin tympeältä työltä.

   Poista
 2. Minun piti tehdä suursiivous yhtenä viikonloppuna. Muutoin ei olisi tullut mitään koko hommasta. Ihanat karvaturrit. Ovatko kääpiösnautsereita? Meillä on valkoinen kääpiösnautseri Rita. Hän ei päässyt käymään trimmaajalla, kun joutui sairauden vuoksi lääkäriin ja sitä sairastamista on nyt jatkunut=(

  VastaaPoista
 3. Nuo tyttären koirat ovat vehnäterrierejä. Olen joskus urakoinut ikkunanpesut lyhyemmässä ajassa mutta tänä vuonna se on ollut erityisen tympeä homma ja siksi vähän kerrallaan.

  VastaaPoista
 4. Voit tulla sitte meille jatkaa sitä ikkunan pesua, kun pääset eeltä kotona hyvään vauhtiin:)

  VastaaPoista
 5. Moikka ! Kaunista ruskaa on täällä Juuri minäkin pesen ikkunoita luvattiin säätiedoituksessa pakkaista .nyt on parempi pestä ulkopuolelta ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Minä viimein sain päätökseen ikkunaurakkani :)

   Poista