perjantai 13. joulukuuta 2013

Piikeillä pitoa

Teen nykyisin parituntisia kävely/juoksulenkkejä kolmesti viikossa. Joinakin päivinä on ollut tosi liukkaita tienpintoja.


Nykyään kaupoista löytyy jo nastallisia lenkkareita mutta tarkan markan ihmisenä huomasin Lidlin myymälässä tuollaiset kenkien päälle vedettävät hökötykset, eikä olleet edes hinnalla pilatut. Kokeeksi ostin vaikka vähän skeptisesti niiden erinomaisuuteen uskoinkin.

Kolmen lenkin kokemuksella voin kyllä suositella. Hyvältä tuntuvat ja pitoa löytyy ainakin vielä. Lähinnä arveluttaa niiden paikallaan pysyminen kunhan käytössä vähän löystyvät. Nyt kyllä pysyvät hyvin.

Pieniltä tuntuivat kun eka kertaa niitä kenkien päälle sovittelin. Sain kuitenkin paikalleen kun venyttelin ne ensin kenkiin ja sitten vasta kenkunat jalkaan. Uskon puute siinä vain oli.

* * * *

Eilen illalla kirjoittelin joulukortteja. Osittain kirjoittelu on siirtynyt sähköisen tervehdyksen muotoon lähempänä joulua.  Kaikille tuttaville se ei vielä käy joten vanhalla tyylillä mennään varmaan jatkossakin. Joskus olen tehnyt kortit itse mutta nyt oli aiheet niin hakusessa että kaupan tarjonnan käytin hyväkseni.


6 kommenttia:

 1. Mun kommentit nyt jostain syystä ei suostu tulemaan perille.Mutta yritetään uudelleen..
  teit hyvän ostoksen!
  Meinaan yhdellä tutullani on sellaset kengät, missä on piikit paikoillaan kengissä ja jo valitteli, että sora tahtoo jäädä kiinni piikkien väliin ja sitä soraahan on tiet täynnä aina.
  Mulla myös sama juttu, että osalle laitan sähköisen kortin ja osalle lähetän oikean kortin.
  Ja kivahan se oikea kortti onkin sellasille lähettää, jotka sitä arvostavatkin.
  Onhan ne kivoja muistoja sitten vuosien päästä.
  Hyvää joulun odotusta sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!
   Olen ottanut nuo piikkihökötykset aina pois kenkien päältä kun kotiudun eli ainakaan soraongelmaa ei näihin tule.

   Säilyttelen itse kyllä kaikki joulukortit ja jotenkin ne tuntuu arvokkaammiltakin kuin nuo sähköiset mutta se helppous..:)

   Poista
 2. Minä ostin paikalliselta suutarilta vastaavat ja kokemukset on olleet ihan hyvät minullakin. Kätevät sujauttaa kengän päälle ulos lähtiessä ja nopeat taas ottaa pois.
  Kortit olen jo postittanut ja muutamia tein itse. Sähköisiin kortteihin en vielä ole siirtynyt, vaikka se olisi tosi kätevää ja niin paljon aikaa säästävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käteviltä nuo iikit tosiaan tuntuvat edelleen. En tohtisi enää ilman liukkaalle lähteäkkään.

   Mulla oli haave tehdä itse mutta aina vaan se homma siirtyi... Sähköiseen tervehdykseen liitän kamerasta jouluisen kuvan ja pienennän sen Picasassa sopivaan kokoon että ei ystävien sähköposti turhia täyty.

   Poista
 3. Nyt ei ole kyllä paljon uskaltanut lenkkeillä ilman nastoja, sen verran liukasta on ollut. Itellä kans saman tyyppiset viritelmät. Eka ostin M-kokoa (paketissa ei kerrottu kengännroa), mutta eivät millään menneet 39 kenkään! Sitten ostin erimerkkiset L-kokoa ja ovat toistaseks passelit.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Nuo olivat numerolla ja siten helpompi valita koko. On ollut hirveän liukkaita mutta onneksi on nyt nuo jaloissa.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.