perjantai 23. joulukuuta 2011

Viime hetken valmisteluja

Joululahjojen rustailu on saatu päätökseen. Pienistä pellavakankaan jäännöspaloista tein tuollaisen turhakkeen, doorstopperin. Sisään painoksi laitoin muovipussillisen jotain painavaa ainetta. Näytti jotensakin kissanhiekalta, mutta ei ollut sitä. Varaston kätköistä sen löysin. Olisi voinut laittaa joukkoon vähän tavallista hiekkaakin niin olisi ollut vielä painavampi. Tämän lahjan voin esitellä kun tiedän että lahjan saaja ei blogia seuraile.

* * * *

Kokeilin marmeladikarkkeja mustaherukkamehun tiivisteestä. Hyvin kiinteitä niistä tuli, ehkä vähän liiankin, kaupan vastaaviin verrattuna. Ohjeen otin netistä.

* * * *

Päivitykset tänne blogiin ovat olleet vähän tauolla. Vaihdoin vanhemman tyttären kanssa konetta kun hänellä kone reistaili. Laitan itselleni kuntoon häneltä tulleen läppärin ja hän sai paremman tilalle. Vältytään taas joksikin aikaa uusien hankinnalta. Nyt kirjoittelen tätä postausta ikivanhalla pöytäkoneella. Kyllähän se tälläkin käy vähän hitaanpuoleisesti vaan.

Huomenna on jouluaatto. Lahjahankinnat on tehty ja paketoitu ja kuusikin on jo sisällä. Nuorempi tyttäremme tulee illalla porukoineen joulun viettoon. Toinen tytär kävi viime viikonloppuna ja viettää joulun muualla.

Nyt rauhoitumme joulun viettoon.

Hyvää Joulua kaikille lukijoilleni!

5 kommenttia:

 1. Kauniin lahjapussukan olet tehnyt.İhanat ja tunnelmalliset kuvat.
  Meilla tulee turkkilainen tyttaremme pikkupoikansa kanssa tanaan ja on uudenvuoden yli.Joulua emme sen kummemmin vieta,mutta kuusi on koristeltuna ja torttuja paistelen.Tama tytar asui meilla myös Suomessa,joten kaipailee jotain Suomen joulusta.Riisipuuroa ajattelinn hanelle keittaa ja sita syödessamme kuuntelemme Ylelta huomenna Joulurauhan julistuksen.Vaikka muslimia olemme,niin Jumalan sana on Jumalan sanaa kristillisillakin.
  İHANAA JOULUNAİKAA MYÖS SİNULLE JA PERHEELLESİ!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis tuo ovistoppari ja ihanan näköisiä nuo marmeladit. Itsellänikin oli tarkoitus kokeilla marmeladien valmistusta, mutta aika sitten loppui kesken.

  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.