lauantai 16. huhtikuuta 2011

Lomilta palattu

Vietin ihanan viikon Turkissa, Alaniassa siskoni ja kahden tyttäreni seurassa. En ole ennen Turkissa käynyt, enkä kyllä missään muuallakaan. Tämä oli ensimmäinen etelänmatkani. Lomani ovat aina aiemmin suuntautuneet kotimaan mökkimaisemiin.


Alaniassa oli kesäkausi alkamassa. Sää- ja timanttikukkia oli monessa paikassa jo kukassa. Säät olivat kohtuullisen kesäiset.


Rannallekin ehdimme auringonottoon ja käväistiin jopa uimassa Kleopatra-rannan suolaisissa aalloissa.


Viikolla osallistuimme pariin retkeen. Toinen suuntautui vuoristoon, pieneen viehättävään maaseutukylään, jossa kukot kiekuivat kuten konsanaan lapsuuden muistoissani.



Pääsimme tutustumaan myös moskeijaan sekä paikalliseen ala- ja yläasteen kouluun.


Toinen retkikohde oli Manavgatin jokiristeily sekä paikalliset markkinat. Markkina-alue oli valtavan suuri. Aika siellä jäi hiukan lyhyeksi, koska katseltavaa oli niin paljon.


Saimme viikon aikana aika kattavan kuvan paikasta.



Kävelimme paljon ja katselimme paikkoja. Hotellimme sijaitsi aivan keskustassa joten kaukana eivät ostoshoukutuksetkaan olleet.

Oli oikein ihana ja rentouttava loma. Kiitokset mukanaolijoille!


* * * *

Kevät on Suomessa viikon aikana mennyt aimo harppauksin eteenpäin. Kohta päästään mökille laittamaan lämmöt päälle.

Hei taas!

7 kommenttia:

 1. Tervetuloa kotiin! Hauska,että lomanne oli onnistunut. Itse en ole ollut Turkissa, mutta haluaisin kyllä mennä sinnekin. Lomallanne oli hyvä ajoitus, kun tulitte oli jo kevät tosi pitkällä!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kotiin!
  Turkkilaiset torit ovat juuri sanonnan mukaisia ... meno kuin turkkilaisella torilla tahi tulee kuin Turkin hihasta.
  Viihtyisää ehtoon jatkoa ja namu unia!

  VastaaPoista
 3. Varmasti on ollut mukava reissu. Minäkään en ole koskaan käynyt Turkissa. Jospa joskus vielä :)

  VastaaPoista
 4. Oi, lomat on aina ihania! Tervetuloa kuitenkin takaisin kotiin. Mä olen vain "pyörähtänyt" Turkissa, kahdessa päivässä ajettiin 800 kilsaa ja sitten taas pois. Maisemat tuolla reissulla oli aivan mahtavat!

  Kivaa pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Olen ihan koukussa Matkaoppaisiin ja sieltä on tuokin kohde tullut tutuksi. Itse olen käynyt Bodrumissa. Mieli tekisi kovasti uudestaan.
  Huomenna heitän sinulle hasteen, joten käväiseppä blogissani.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia reissusta! En ole koskaan käynyt Turkissa mieli kyllä tekisi. Onneksi reissua odotellessa saamme käydä täälläkin lämpöä kohti :)

  VastaaPoista
 7. Nyt kyllä kelpaa tulla takaisin vaikka Turkista, kun täällä on ihan kesä! Tervetuloa kotiin, ja valmistautumaan kesäkauteen.

  VastaaPoista