torstai 12. huhtikuuta 2018

En yleensä vaihtele

Nyt kun kevät tosissaan on kääntymässä lämpimään täytyy sisähommat hoitaa alta pois että pääsee kasvihuone- ja puutarhahommiin heti kun lumi on sulanut.

Ulkoeteisen neljä ikkunaa tarvitsivat uudet kapat kun aurinko oli haperoittanut vanhat niin että pari niistä eivät kestäneet enää pesua.


Tuli sitten mieleen josko uusiin kappoihin voisi kokeilla kankaanpainantaa. Sopivaa kangasta sattumoisin vintiltä löytyikin, hamstraajaluonne kun olen ja säilön kaiken tulevaa mahdollista tarvetta varten.
 
Kankaanpainanta on tullut tutuksi kansalaisopiston kursseilla joskus muutama vuosi sitten.

Tein sabluunan netistä löytyvästä tähdestä vähän paksummalle muoville, kaksi vierekkäin niin kohdistus onnistuu paremmin.


Ihan kohtuullisesti mielestäni onnistuivat, parissa ensimmäisessä kapassa vähän epätarkkuutta muutamassa tähdessä mutta ei niitä kauempaa huomaa.


Noilla mennään taas muutama vuosi. Yleensä en vaihtele verhoja enkä kappoja kausien mukaan, ainoastaan pesen ja taas samat paikoilleen.


* * * * *

Tänään tein pitkän 12 km juoksulenkin ja huomenna olisi tarkoitus siivota grilliaitaus ja laittaa kalusteet kesää odottamaan. Toivottavasti ei lunta enää tule.

4 kommenttia:

 1. Kauniit verhot! Mie taas vaihdan melkein neljä kertaa vuodessa verhot (tai vähintään keittiön kapan), kaipaan vähän eri tunnelmaa eri ajoille. Mutta toki jos on vaikka kaunis maisema ikkunasta, niin voihan olla vaikka kokonaan ilman verhoja. Mikä kenestäkin on kiva ja sopii minnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan suurin osa noin toimiikin mutta itse en vaihtele jos sopivat satun löytämään. Ilman verhoja ikkuna vaikuttaa jotenkin alastomalta ja karulta joten pehmennystä kyllä niihin kaipaa.

   Poista
 2. Tulipas verhoista kauniit! Taas todistit, että mitään ei kannata heittää pois..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata jos vain on tiloja säilytellä. Meillä onneksi on iso tila vintillä. Joskus kyllä tulee mieleen järjestellessä että jotain voisi ehkä jo vähentää mutta yleensä tarve tulee heti kun pois heittää.

   Poista