sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Odottelua

Kevättä odotellessa yritän askaroida muita hommia alta pois. Kauan on pitkä pöytätaso odotellut jonkinmoista kohennusta. Viimein sain aikaiseksi päällystää sen. Tuli ihan siisti. Tilasin samaa DC-FIX -päällystettä vielä kaksi rullaa Bauhausilta muidenkin tasojen fixaukseen.

* * * *
 
Toissajouluinen amaryllis innostui kukintaan. Ihan kiva nyt kun ei muut vielä oikein ole ehtineet kukkavaiheeseen.Tämän joulun amarylliskin yrittää ponnistella vielä kolmatta kukintoa pinnalle......... ja vaalean punainen pelargonia aloittelee...

 * * * *

Veljen kone takkuili ja hidasteli. Olen sitä päivitellyt ja tarkistellut ajan tasalle muiden puuhien välissä. Windows 10 käyttöjärjestelmässä tuntuu olevan uudeksi käyttikseksi jotain takkuilua. Päivitykset eivät menneet sisään. Onneksi löysin taas vihjettä Microsoftin sivuilta niin sain homman hoidettua.

Oman koneen vanha Vista on  nykyisin aika rauhallinen päivitystahdiltaan.

* * * *

Naapurilla vanhat koivut pääsivät päiviltään. Onhan ne varjostaneet taloa ja tuoneet syksyisin haravoitavaa roskaa aika paljon. Oli niin pimeä ja tuhruinen päivä kun hommaa hoitivat. Emme olisi tuota niin havainneetkaan jos naapuri ei olisi soitellut että tuo pihatiemme on pari päivää käytöstä poissa kun rungot makaavat poikittain tiellä. Meidän pihaan on kaksi muutakin tietä että ei siitä haittaa mitenkään ollut.

* * * * 

Tomaatteja olen kylvänyt esikasvatukseen neljää lajia viime vuoden siemenistä. Moneymaker, Outdoor Girl, Sweet Aperitif ja Sungold. Viimeksimainittua olen ottanut syksyllä talteen ja kuivatellut itse tomaateista ja muutama siemen oli jäänyt tilatuista. Sungold on jo noussut pintaan ja muistakin elon merkkejä on näkyvissä.

Jo koulimani chilit eivät ole edenneet kasvussaan ollenkaan mutta onneksi hengissä ovat. Ehkä ne vielä siitä kunhan saadaan aurinko esiin taivaalta.

* * * *

Nyt pitäisi nousta ja survaista lenkkitossut jalkaan. Parin päivän tauko oli ihan sopiva näissä keleissä.

Hyvää Ystävänpäivää !

8 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää ja paljon sielläkin on tapahtunut:)

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää ystävänpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Hyvä tietää että tuollaista on olemassa, millä päällystää. Pitääpä laittaa nimi ylös. Untinen-Auel, hhmm. Olen lukenut tuon sarjan kokonaan vai onkohan vielä tulossa kirjaa, en muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttäreni pyysi katselemaan josko kirpparikierroksilla olisi tuota sarjaa. Yhden jo löysinkin.

   Poista