sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Puzzilla puhdasta

Meillä on jonkin aikaa ollut harkinnassa tehokkaan pesurin hankinta. Varsinkin auton verhoilujen puhdistuksessa olen sitä kaivannut. Höyrypesuri meillä on mutta se ei ole ihan vastannut odotuksiani tuossa hommassa.

Tutkiskelin netin keskustelupalstojen mielipiteitä ja kokemuksia. Niiden perusteella päädyin alkuperäistä suunnitelmaa hieman kalliimpaan työjuhtaan. Ensi pesun perusteella täytyy todeta että tehokas on laite ja käyntiääni voimakkuudeltaan vain pölyimurin luokkaa, ei siis metelöivä peli joista oli myös kokemuksia nettipalstoilla.


Tuo Kärscher Puzzi 10/1 -painehuuhtelulaite on käsittääkseni ihan uusi malli markkinoilla.


Suulakkeet auton puhdistukseen ovat sopivan näppärät. Tilasin myös varrellisen mattosuulakkeen kun se ei kuulunut vakiovarusteena tuohon malliin.


En ole imuroinut autoa pitkään aikaan ja se näkyy. Vaikka penkit olivat suhteellisen puhtaat niin likaa löytyi lattiamatoista yllättävän paljon.


* * * *

Juhannus on tuotapikaa ja ruusu on meidänkin kasvuvyöhykkeellä jo kukassa ja oikeastaan tänään jo pudotti ensimmäisiä terälehtiä.


* * * *

Nämä koirulit kävivät tyttären kanssa viikko sitten sunnuntaipäivän vietossa kotipuolessa. Ja puuhaa löytyi...

Nuorempi hoitaa kyntöhommia ja Fiia vähän kysyvästi katselee että saako..? 


Sissi tykkää mutakylvyistä.


Välillä vietettiin pientä lepohetkeä.


Nykyään jo jopa erotan nämä vipeltäjät toisistaan. Sissi on saanut jo  naamansakin puhdistetuksi.


Fiia on niin fiini tyttö.

8 kommenttia:

 1. Kärcher on hyvä ja luotettava merkki ja takuukin toimii loistavasti. Kokemusta, kun on sen toimivuudesta.
  Minulla on Kärcherin iso höyrypesuri ja kun laite meni takuu aikana epäkuntoon eivätkä saaneet sitä korjattua, niin sain täysin uuden pesurin tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotettava malli tosiaan on. Meilläkin on se imevä höyrypesuri myös. Tässä on se hyvä puoli että saa pesuaineen mukaan pesuveteen.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Laitteella voi siis pestä kangaspenkit? Ei jätä kosteiksi? Olisipa tuolle käyttöä kyllä, sohvakin kun pitäisi pestä ja vesipesu olikin kielletty. Silti meinaan yrittää edes sohvatyynyjä, jos ei sitten kotiutettaisi tuollaista laitetta. Puhetta samantyylisestä on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kangasverhoilut voi pestä tuolla kuten pesin auton sisustan. Jää se hieman kosteaksi mutta kuivuu hetkessä. Riepua pidin mukana siksi että muoviosat oli helppo pyyhkiä suihkeista ja tulivat samalla puhtaiksi.
   Tuo laite siis paineilmalla suihkuttaa pesuvettä verhoiluun ja imee sen saman tien pois. Siinä on erikseen kytkimet imulle ja suihkulle. Eli voi siis suihkutella alueen ensin ja vasta sitten imeä pois. Varsinkin kovin likaiset alueet saavat näin tehokkaamman käsittelyn kun pesuliuos saa vaikuttaa vähän pitempään.

   Poista
 3. Tehokkaalta vaikuttaa! Täällä juhannusruusu juuri aloittelee, samoin suviruusu ja morsionruusu :)
  Koiratkin osaavat nauttia kesästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä nauttivat täällä vapaana juoksusta ku kotimaisemissa se on harvinaisempaa.

   Poista
 4. Kuulostaa imuri oivalliselta tehopakkaukselta ja niin suloinen koiruliini kuvassa että ... :)

  VastaaPoista