perjantai 18. huhtikuuta 2014

Valmisteluja

Eilen vietin lähes koko päivän hellan ja tiskipöydän tietämillä. Innostuin leipomaan pääsiäistä meidänkin tupaan. Kurpitsamarmeladista sain pääsiäisen väriä sopivasti.


Mokkaruutuja tein yhden pellillisen vanhalla ohjeella. Tällä kertaa lisäsin Fazerin sinisen puoliksi pohjaan ja pintaan.


Meillä vanha Kenwood Chefette sinnittelee edelleen. Olen ostanut tuon työjuhdan yli neljä vuosikymmentä sitten ollessani sähköliikkeessä töissä. Edelleen se hoitaa talon vatkaukset ja vaivaukset urhoollisesti väsymättä.


Isäntä sai naapuriapuna ihanat peuran paistiainekset. Paistoin lihat sianlihakimpaleen seurassa mureiksi pääsiäisaterioiksi.


Olen säästänyt lasten kouluaikaiset askartelut ja otan niitä esille juhlapäivinä. Munat korissa on maalattu parikymmentä vuotta sitten ja samoin kukko on saanut palttoonsa vielä aiemmin.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

10 kommenttia:

  1. Lasten tekemät askartelut ovatkin niin ihania ja niiden arvo kasvaa vuosien kuluessa.

    Onnellista pääsiäisenaikaa Sinulle ja läheisillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se kasvaa. En ole heittänyt pois mitään vaan säilyttänyt ne muistona tuleville vuosille.

      Poista
  2. Meilläkin on noita lasten maalaamia munia ja pääsiäiskoristeita, ne on niin suloisia!
    Mukavaa ja leppoisaa pääsiäistä sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Iloista ja herkullista Pääsiäistä!

    VastaaPoista
  4. Ihania herkkuja, hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista