lauantai 8. helmikuuta 2014

Galaxy Note 8

Niinhän siinä kävi että kohtuullisen harkinnan jälkeen päädyin hankkimaan tabletin.


Valinta ei mitenkään ollut itsestään selvyys. Lopuksi ensimmäinen karsinta oli koko. Halusin sellaisen joka on mukava kuljettaa käsilaukussa mutta ei olisi ihan pienintä luokkaa.


Samsungilta löysin tuon kätevän kynällisen version.


Näiden muutaman päivän kokemuksen perusteella yhä ykköskoneena tulee meillä olemaan tämä perusläppäri ja varakoneena tuo tabletti.

Ensi torstaina olemme siskon kanssa lähdössä viikoksi etelän maisemiin Gran Canarialle.

Koska kännykkäni on yksinkertaisin perusversio mitä olla voi ilman netti- ym ominaisuuksia, otan tuon tabletin mukaan ja hyödynnän sitä kotimaan kuulumisiin siellä.

* * * *

PS. ...ja tämä ei ole mikään maksettu mainos.

12 kommenttia:

 1. Matkalla tuo tabletti onkin mukava, vie vähemmän tilaa kuin läppäri ja sillä pärjää sen mitä nyt lomalla tarviikin.
  Onnea ostokseesi

  VastaaPoista
 2. Meillä mies osti tabletin, mutta kyllä minä tykkään läppäristä enemmän.:)

  VastaaPoista
 3. Minä olen kans pähkäillyt, että tarvinko tuollaista vai en. Vielä mun tabletti on kaupassa :)
  Mukavaa reissua ja tuolla nyt pystyy kai sitten ottaa kuviakin siellä? Tahdomme nähdä kauniita matkakuvia sitten reissusi jälkeen tai miksei jo paikanpäältä suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakäytössä tuosta on oikeastaan eniten hyötyä. Kuvia otan varmaan kameralla enemmän mutta täytyy toki tuotakin kokeilla.

   Poista
 4. Onnea uudesta tabletista. Tabletin kanssa kynä on kätevä. Tietokonetta se ei pysty korvaamaan, mutta on mainio matkakumppani ja sillä on mukava katsella vaikka televisiosarjaa bussimatkalla. Käytän bluetooth-kuulokkeita, ettei kanssamatkustajien tarvitse kärsiä huveistani.

  VastaaPoista
 5. Täytyypä laittaa kuulokkeet hankintalistalle. Koneessa mukana tuleva kynä on tosi tarpeellinen.

  VastaaPoista
 6. Kerro sitten arviosi, kun on enemmän käyttökokemusta tuosta laitteesta! Saattaa tabletin hankinta tulla ajankohtaiseksi täälläkin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nyt yhden reissun jälkeen olisin hankkimassa tablettia niin valitsiin kuitenkin 10" koneen eli vähän suuremman. En kuljettanut sitä mukanani vaan katsoin uutiset hotellin respatiloissa kerran päivässä. Näin ollen suuremmasta koosta ei olisi haittaa, koska en kuljettanut sitä mukanani päivän menoissa.

   Jotenkin tuo tabletin hipaisutekniikka ei tunnu vieläkään niin kätevältä kuin normaali läppäri näppäimistöineen. Siksi tuli mieleeni että olisiko matkakäyttöön kuitenkin parempi pieni läppäri..?

   Poista
 7. Onnea uudesta tabletista. Varmasti kätevä reissulla ja ehkä muutenkin. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se kätevä oli tuolla reissussa mutta en kuitenkaan kuljettanut sitä mukanani päivisin. Katsoin illemmalla kuulumiset respan tiloissa. Asuinhuoneisiin asti verkon kantavuus ei riittänyt.

   Poista